7 clawfootton loodgieterij tips

Loodgieters Tips

Installeer Pipes in Wall

meet Veel

Lijn Drain Voor het installeren

Solliciteer Putty Onder Rim

Houd aanvoerlijnen Straight

flexibele Pijp

Clawfoot bad sanitair is niet veel anders dan het installeren van een gewone soort bad. Veel mensen willen het uiterlijk van een clawfoot bad in hun badkamer. Dit type armatuur voegt enkele tijdloosheid en luxe in uw badkamer. Ze zijn dieper dan normaal tubs, en zit van de vloer op elegant uitziende benen clawfoot. Uitgerust met sierlijke inrichting en hardware, dit soort bad transformeert uw gewone badkamer in een luxe vakantie.

Anders dan een gewone bad er geen kader rond het bad om de leidingen verstoppen. Alle leidingen zal zicht te. Ervoor zorgen dat de leidingen recht wordt gedaan zal de installatie helpen om veel beter uitzien. Als u de installatie van een clawfoot bad, sanitair in wordt vergemakkelijkt als je weet dat een paar tips te volgen.

De beste plaats om de afvoerbuizen te installeren voor de clawfoot bad is in de muur waar de dichtstbijzijnde inrichting zal worden gevestigd. Het zal niet alleen geven u de beste optie voor de installatie, maar ook het gemak van de toegang tot de leidingen als er een lek.

Voor de armaturen om correct uit te lijnen, moet u zeer nauwkeurige metingen van de hoogte van het bad en waar de inrichting zal worden gevestigd nemen. Deze moeten worden overgedragen aan de muur nauwkeurig ook.

De beste manier om de afvoer onder de clawfoot bad af te stemmen is om het bad te positioneren en markeer de locatie op de vloer. Hierdoor zal helpen te zien ook waar de beste positie is voor de aanvoerlijnen en armaturen.

Om lekken te voorkomen dat er in de afvoer van de kuip, gebruik wat loodgieter stopverf onder de rand van de drain. Schroef de bodem van de afvoer montage onder het bad aanwezig, totdat het ligt gelijk met het bad zelf.

Als je de regels uit de muur naar de armaturen op het bad lopen, is het belangrijk om ervoor te zorgen dat ze zijn recht. Er mag geen ellebogen in dit gedeelte als het kan worden vermeden. Als u wilt dat de aanvoerlijnen uit het oog te onttrekken, breng uit lage en dan omhoog naar de armaturen. Visueel het clawfoot bad zal verschijnen overzichtelijk met plumping uit bepaalde hoeken.

Een andere geweldige optie voor clawfoot bad sanitair is om flexibele gevlochten koperen buis te gebruiken om de verbindingen met de kraan montage te maken. Door het gebruik van dit soort leidingen heb je een betere controle over hoe ze te rennen naar het bad armaturen. Ze zijn gemakkelijker te werken met en te herstellen in geval van lekkage. Gebruik Teflon tape op alle schroefdraadaansluitingen van de watertoevoer naar de kraan montage.