6 voordelen van mc elektrische kabel

1. Geen Need for Thin Wall Bekleding

2. Behoefte Minder Gereedschap

3. Verschillende versies

4. Minder Beperkingen

5. makkelijker te installeren

6. Eenvoudig te Cut

MC elektrische kabel is een zeer populaire vorm van elektrische kabel die vele verschillende voordelen heeft. De draad is zeer sterk en maakt gebruik van unieke bekleding technologie om ervoor te zorgen dat uw kabels niet verpletterd of beschadigd. Door te leren over de voordelen van MC elektrische kabel die u in staat zal zijn om te beslissen of het de juiste type elektrische kabel voor u. Er zijn tientallen verschillende typen kabels, die elk zijn eigen voordelen en nadelen. Je moet tijd besteden zorgvuldig na te denken over de vraag of MC elektrische kabel of EMT de elektrische leidingen zijn de beste optie voor je.

Een van de beste eigenschappen van metaal beklede elektrische kabels is dat ze hebben hun eigen armor betekent dat er geen noodzaak om elektrische conduit gebruiken. De draad is flexibel en zeer gemakkelijk te snijden, het feit dat er geen noodzaak om leiding te gebruiken is een welkome afwisseling voor veel mensen. Buigen conduit is een vaardigheid die je moet leren en het kan zeer ingewikkeld om meester te zijn. Je zal het veel gemakkelijker vinden als je MC elektrische kabel gebruiken, want er is geen noodzaak om iets te buigen.

Want er is geen noodzaak om te buigen of te installeren buis, hoeft u niet nodig om speciaal gereedschap te gebruiken. Het bevestigen van de kabel aan de wand wordt gedaan met behulp van vrij standaard kabelbinders en het kan ook in leidingen worden gelegd indien nodig. De bepantsering kan ook helpen om storingen veroorzaakt tussen deze draden en netwerk- of telefoonkabels te verminderen.

Er zijn veel verschillende versies van MC kabel die geschikt zijn voor verschillende toepassingen. Er zijn MC militaire kabels die uit metalen, die niet corroderen gemaakt, deze geschikt voor gebruik in gebieden die worden blootgesteld aan vocht. De meest voorkomende vorm van MC kabel is een koperen kabel met een aluminium beschermhuls.

Bouwvoorschriften niet het gebruik van de normale EMT leiding op gevaarlijke locaties mogelijk te maken, maar MC-kabel wordt gezien als veel meer aanvaardbaar alternatief. In de meeste situaties EMT en MC kabel kunnen door elkaar worden gebruikt.

EMT is zeer eenvoudig te installeren voor eenvoudige projecten, maar iets ingewikkelder kan zeer uitdagend zijn. Als je dong zijn een aantal runs uit dezelfde bedieningspaneel, dan zal dit een veel planning nemen. MC kabel anderzijds is veel makkelijker te verwerken omdat het al bescherming verbonden.

EMT installeren en andere soorten leiding kan tamelijk eenvoudig zijn en kan gewoonlijk met behulp van een zaag worden afgesneden, maar grote projecten veel ingewikkelder gereedschap nodig. Een lintzaag zou een welkome aanvulling zijn als je aan het doen zijn een groot bedrading project. Aan de andere kant kun je MC-kabel gebruiken zonder deze gespecialiseerde snijgereedschappen.