6 meest voorkomende fouten van tegels en hoe ze te vermijden

1. Niet Planning Ahead

2. Bij gebreke van te houden dingen Waterdichte

3. Niet Zorgen Structural Integrity

4. Niet Het delen van een Ontwerp Visie

5. Beginnend met een Dirty Slate

6. Het niet volgen Adhesive Rules

Een nieuwe reeks van tegels kunnen het interieur te transformeren van uw huis, waardoor het een geavanceerde nieuwe look. Maar er zijn verschillende gemeenschappelijke snags dat je hoede voor de duik moet voorover in uw tegels project. Het proces van het leggen van tegels is een zorgvuldige, arbeidsintensieve taak die moet worden benaderd met de nodige voorzichtigheid, techniek, en een vooruitziende blik. Een kleine installatie misstap kan schadelijk zijn voor het algehele succes van het project. De volgende zes-stap handleiding helpt u bij het navigeren je weg in het mogelijke valkuilen van tegelwerk.

Als het gaat om het betegelen, de populaire Nike slogan ‘Just Do It’ zeker niet van toepassing. Elke betegelen project heeft zijn eigen unieke uitdagingen om rekening te houden. Voordat u aan de slag, tijd doorbrengen onderzoek naar materialen en in kaart brengen van een plan dat uw omstandigheden past. Deze checklist zal u helpen vooruit te plannen

Een van de grootste problemen bij het betegelen is waterdicht. Als je dit deel verkeerd, word je effenen uw weg naar dure reparaties en mogelijk onomkeerbare schade aan de constructie van de baan. Het eerste wat je moet controleren is plassen. Als er water bezinkt en verzamelt op uw ruwe vloer, zult u drainage problemen ondervindt nadat de tegels worden gelegd.

Zodra u zeker dat uw vloer waterpas staat bent, tijd doorbrengen onderzoeken welke lijmen compatibel met uw gekozen tegels zijn en blijven strikt aan de opgegeven uithardingstijden. Als u donker gebruikt of-bitumen gebaseerde producten, beoordeelt het risico van vlekken of bloeden. Voordat betegelen, ervoor te zorgen dat douchekraan organen en bad tuiten zijn verzegeld. Je zou in een haast om dingen gedaan te krijgen, maar niet beginnen tegels totdat de afdichting is voltooid en droog.

Efflorescentie een kristallijn borg die soms op het oppervlak van metselwerk, stucwerk of beton weergegeven. Zoals water verdampt uit poreuze tegels, zouten migreren naar het oppervlak en vormen een witachtige coating. Bouwers hebben geworsteld met dit probleem al jaren. Op poreuze bouwmaterialen, kan uitslag gewoon presenteren een cosmetisch probleem, maar soms is er sprake van interne structurele zwakte. Om efflorescentie in externe tegels te vermijden, gebruik maken van een membraan over dekvloer van de tegelzetter’s. Voor het leggen van de tegels, ervoor te zorgen dat het onderaardse water in staat is om uit te lekken. Wanneer betegelen buitentrappen, installeer waterstop hoeken neuzen terug vanaf de top van de trap. Zorg er ook voor dat alle tegels en gewrichten worden afgedicht om regenwater toegang te beperken.

Tegelwerk is bijna nooit een cut-and-gedroogde geval van het aanbrengen van een nette aantal tegels in een perfect vierkant ruimte. Zelfs wanneer u de eenvoudigste betegelen patroon te volgen, moet je oplossingen voor randen, hoeken en toeters en bellen te vinden. Als u werkt met een bouwer, zorg ervoor dat je grondig bespreken de tegel lay-out voordat het project begint. Nooit aannemen dat de visie van de bouwer overeenkomt met de jouwe-communiceren om ervoor te zorgen dat u beiden op dezelfde pagina. Als je de tegels zelf bent leggen, rekening met de volgende basisregels

Voordat een tegels in contact komen met uw ruwe oppervlakken komen, ervoor te zorgen dat alles is schoon, droog en niet besmet door het genezen van verbindingen of lossingsmiddelen. De beste manier om uw oppervlakken te testen is om water te strooien over de concrete-als het niet in weken en laat een teken, het oppervlak moet verder reiniging of zandstralen. U hoeft niet een tweede kans om je voor te bereiden oppervlakken te krijgen, dus zorg ervoor dat je het recht van de eerste keer. Prime je wandplaten volgens de instructies van de fabrikant en controleer je substraten voor degelijkheid, juistheid en doorbuiging.

Niet slaphappy met lijmen zijn als je tegels. Verschillende types tegel hebben verschillende eisen lijm. Als u wilt dat uw tegels blijven zitten, vasthouden aan de relevante regels. Vast te houden grote tegels direct naar vezelcementplaten of spaanplaat is problematisch, als tegels barsten soms meer dan gewrichten. Vermijd ook tegels over bestaande tegels, tenzij voorbereiding van het oppervlak en de lijm zijn goedgekeurd, en de oude tegels zijn geluid.

auteur Bio

Jerry Tyrrell heeft meer dan 40 jaar ervaring in de bouw, architectuur, en hout ongedierte industrie en richtte Tyrrells Property Inspecties meer dan 30 jaar geleden. Sindsdien heeft Jerry toezicht op de controle van, of rechtstreeks gecontroleerd, meer dan 90.000 gebouwen en gewerkt aan vele pre-purchase gebouw en eigendom inspectie rapporten. Hij heeft hands-on ervaring in de meeste bouwsector en heeft ontworpen, gebouwd, toezicht en project beheerd bouwprojecten variƫrend van $ 5.000 tot $ 8 miljoen.