5 types van bovengronds zwembad glijbanen

1. Opblaasbare Pool Slides

2. Twisting Slides

3. Straight Slides

4. Ingesloten Slides

5. Wet Slide

Als de zomer boven de grond komt zwembad dia’s kunnen veel plezier en veelzijdigheid toe te voegen aan uw achtertuin fun. Als u eigenaar bent van een bovengronds zwembad, dat is leuk al op zijn eigen, maar het toevoegen van een zwembad glijbaan kan maken nog leuker. Er zijn vele soorten van bovengronds zwembad dia’s die u kunt kiezen uit en hebben allemaal hun plussen en minnen. De informatie zal hieronder verschillende soorten bovengronds zwembad dia’s en hun goede en slechte punten lijst.

Bovengronds zwembad dia’s zijn er in alle maten en een opblaasbare glijbaan wordt vooral gezien in samenhang met kinderen zwembaden. De opblaasbare glijbaan is klein en er is niets deftigs aan. Het is in wezen een A-frameconstructie. Dit type dia is geplaatst op een rand van het zwembad dat ook als een steunstructuur voor de dia. Het kind klimt de glijbaan aan de buitenkant en glijdt het in het zwembad. Deze schuif moet constant worden opgeblazen als gebruik uiteindelijk zal leiden tot het instorten. Het is ook niet erg stevig.

Boven de grond zwembad dia’s die twist zijn ontzettend leuk. Zij hebben behoefte aan hoog genoeg aan de buitenkant van het zwembad als binnen het zwembad te staan ​​te zijn. Er is een ladder die de gebruiker de bovenkant van de schuif. Zodra je begint te glijden je lichaam wendingen als je gaat naar beneden en voer het zwembad. Bovengronds zwembad kanten van deze aard vereisen een veel ruimte, zowel binnen als buiten het zwembad. De omvang van deze dia’s zijn deze zeer onpraktisch voor regelmatig thuisgebruik.

Dit is de meest voorkomende van bovengronds zwembad dia’s die u zult zien worden gebruikt. De rechte glijbaan is de grotere versie van de opblaasbare glijbaan. Net als zijn kleinere neef het is ook een A-frame constructie met de ladder bestaande buitenkant van het zwembad en de glijbaan tot beëindiging binnen het water. Je omhoog te klimmen en glijden het te water raken. Deze dia’s zijn er in verschillende maten aan de omtrek van het zwembad heeft u past.

Deze dia’s bestaan ​​in zowel een rechte en draaien design. Het verschil is dat de schuif volledig omsloten. Dit voegt een element van verrassing en opwinding. Opdat opbouwzwembad slides van dit type is effectief als ze worden opgeheven van het oppervlak van het bad. Dit betekent dat de pool zeer groot evenals de dia te zijn.

Alles boven de grond zwembad dia’s last hebben van een nadeel: ze zijn niet glad. Plastic is soepel genoeg, maar naakte vlees op plastic resulteert vaak in wat alleen kan worden omschreven als een tapijt brandwonden. Omdat de dia’s in gebruik zijn ze nat waardoor de gebruiker gemakkelijk naar beneden glijden, tenzij je begint te water dumpen de ladder af voorafgaand aan het gebruik van de dia. Een natte glijbaan heeft een waterslang aan verbonden die cycli pool water door het verdrijven van het naar beneden de dia.