5 tips om septic tank falen te voorkomen

1. Duidelijke-out Natrium en Clay Build-up

2. Regelmatig Lege Uit de septic tank

3. Vermijd Dumping olie of vet in uw Drains

4. Nooit Plant Anything buurt van uw Septic Tank

5. Gooi geen niet-biologisch afbreekbaar afval

Reparaties voor een septic tank mislukking kan heel duur zijn, dus het is belangrijk dat u weet hoe het te voorkomen vroeg op. Er zijn over het algemeen 5 belangrijkste oorzaken waarom een ​​septic tank hieronder zal falen en zijn enkele tips over hoe u elk voorkomen.

Een van de belangrijkste redenen waarom systeem een ​​septic tank faalt is vanwege de combinatie opbouw van natrium en klei. De combinatie van deze 2 creëert hardpan dat is een waterdichte stof te voorkomen dat de grijswater uit de septic tank in de bodem te passen. Dit zal de bodem overstromen en opstaan ​​op het oppervlak. Om dit te voorkomen, kunt u de producten die de opbouw van hardpan zal oplossen gebruiken. Het enige wat u hoeft te doen is giet het product in uw toilet of drainage om zijn weg te maken in uw septic tank systeem. Echter, als je begint te zien pools van vloeibare buurt van uw septische tank, dan is het het beste om te bellen een professional voor hulp.

Je moet niet vergeten dat er een septic tank moet worden geleegd ten minste om de 3 tot 5 jaar. Als de septic tank met rust gelaten wordt en niet regelmatig wordt afgevoerd, kan een veelheid aan problemen voordoen waardoor het te mislukken. Als u begint met riool-achtige geur ruiken, dan betekent dit dat uw septic tank vol is. Een volle tank kan ook leiden tot de leidingen te verstoppen, zodat het water niet goed afvoeren.

Probeer zo veel als je kunt, om dumping olie, vet, of vet in je riool te voorkomen, omdat het slib kan creëren. Slib kan op zijn beurt leiden tot verstopping. Een eenvoudige manier om dit te voorkomen is dat de olie, vet of vet in een afzonderlijke houder gebracht. U kunt ook doven de container eerst met kokend water te dun uit de olie aftappen voordat het.

Hoewel u misschien liever uw septic tank verbergen door eromheen weelderig groen of kleurrijke planten, het is een absoluut slechter idee. Dit komt omdat de wortels van de planten kan mengen in het leidingsysteem van septische tank. Dit geldt vooral als de plant een diepe en complexe wortelsysteem. Echter, als planten reeds groeien in de buurt van uw septic tank is het raadzaam om te bezuinigen deze planten of te doden de wortels van de planten om te voorkomen dat uit te gaan in pijplijn van de septic tank.

Een van de belangrijkste oorzaken van septic tank storing wordt verstopping van de leidingen. Er zijn vele redenen waarom de leidingen kan verstoppen. Echter, is een van de eenvoudigste en vaak meest voorkomende reden afval gooien, dat is niet gemakkelijk afbreekbaar in uw riool. Voorkom gooien in producten zoals katoen ballen, maandverband, tissues, papieren handdoeken, flosdraad, papier reinigen tabs, vrouwelijke producten, of zelfs luiers in uw toilet of afvoer voor dit kan gemakkelijk verstoppen de leidingen.