alternatieven voor houten lambriseringen

PVC

Metaal

Tegel

Hout lambrisering wordt zeer vaak gebruikt om het onderste gedeelte van de wanden in woningen omvatten. Hoewel hout is de meest populaire vorm van materiaal, kunt u een aantal verschillende alternatieve materialen die er zijn om te gebruiken te vinden. Hier zijn een aantal alternatieven voor houten lambriseringen.

Een van de meest voorkomende alternatieven voor hout lambrisering is PVC. Het gebruik van PVC-plastic kunt u voorzien van een goedkoop alternatief dat is ook zeer duurzaam. Het kan krassen en deuken beter dan echt hout te weerstaan. Je moet in staat zijn om het te krijgen in een verscheidenheid van kleuren en afwerkingen om uw decor aan te passen.

Een andere veel voorkomende alternatieven voor houten lambrisering is van metaal. Er zijn veel verschillende soorten metalen lambrisering die je kunt krijgen en ze zullen elk voegt een uniek element toe aan de kamer. Dit is een zeer eigentijdse stijl en het ziet er erg schoon en strak. Metal gaat ook zeer duurzaam en gemakkelijk voor u te reinigen door de jaren heen te zijn. Het nadeel van dit type lambrisering is dat het meestal gaat duurder dan hout of PVC zijn.

U kunt ook overwegen de aankoop van keramiek of porselein tegel voor uw lambriseringen. Hiermee kunt u een aangepaste look aan je muur te maken. Dit wordt typisch zal een dure oplossing bieden.