accentueren uw tuin met een kabouter deur

Bepalen van de juiste Garden Enhancement

Het plaatsen van Uw Gnome en Deur

Veel mensen vinden dat een traditionele tuin is onvoldoende voor de esthetische en sfeer die ze hopen te creëren in het gebied rond hun huis. In deze gevallen kan toebehoren zoals beeldjes, vogelbaden, tuinhuisjes en gnome deuren nuttig zijn in het creëren van een grillige tuin of in de tuin zijn. Plan uw keuze enhancement zorgvuldig, als ongepast selectie of overmatige versiering neiging om afbreuk doen aan de totale uitstraling van de tuin in plaats van te verbeteren is. Bij het selecteren van een kabouter of gnome deur voor uw tuin, locatie en gematigdheid zijn de belangrijkste elementen.

Als het lijkt u dat de bomen, bloemen en gazon in uw tuin of erf iets dat de aandacht grijpt ontbreken, overweeg dan de beste manier om uw ruimte te verbeteren. Terwijl een standbeeld, birdbath of kleine structuur uw tuin kan geven het uiterlijk van een goed of een country club, een tuinkabouter en bijbehorende gnome deur voegt een grillige, fantasierijk lucht.

Als je hebt besloten op een tuinkabouter voor uw tuin, onderzoeken de mogelijkheden. Outdoor centra en tuinieren winkels zijn een goed begin, maar antiek en pion winkels en andere trinket winkels kan ook een perfecte beeldje voor uw tuin. Bij het selecteren van uw kabouter, rekening houden met de grootte, expressie en actie die u wilt weergeven. Tuinkabouters variëren van de cartooneske en blij om serieus te ondeugend en alles daar tussenin.

Zodra u de ideale gnome beeldje hebt geselecteerd voor uw tuin, is de volgende stap te plaatsen. Denk aan het uiterlijk van het beeld en hoe het beste past bij de esthetiek die je in gedachten hebt. Uw gnome kan worden uitgevoerd in een open gebied van het gazon, verborgen in een struik of aan de voet van een boom of peering om een ​​hoek, bijvoorbeeld.

Om door te gaan met het thema, te kopen en te installeren of bouwen van een kabouter deur. De deur kan tot goed tegen een muur van het huis of een ander vlak oppervlak, en moet ongeveer zijn de grootte van uw gnome. Hoewel veel gnome deuren zijn volledig gebouwd, veel huiseigenaren genieten van het bouwen van hun eigen deuren.

Om uw eigen kabouter deur te maken, heb je een ronde of decoupeerzaag nodig. Gebruik multiplex voor de deur latten en een donkere hout zoals grenen voor het frame. De bouw van het frame eerste en meet uit lamellen in het frame te passen. De deur kan een standaard rechthoekige vorm zijn, of ervaren ambachtslieden kunnen kiezen voor een bel vorm of andere onorthodoxe frame. Omvatten een deurknop voor effect. Bevestig het frame en de deur latten aan de muur met een sterke lijm ontworpen voor buitengebruik.

Zorg ervoor dat zowel uw tuinkabouter en de gnome deur voldoende schoon te houden, zodat ze niet mos verzamelen of schade lijden als gevolg van regen of andere vormen van blootstelling. Met minimale kosten en inspanning, ontvangt u een aantrekkelijke en unieke functie om toe te voegen aan uw tuin te hebben.