8 zwarte schimmel symptomen die u moet weten

1. Troubled Breathing

2. Hoofdpijn

3. Red Eyes

4. huidirritatie

5. Memory Loss

6. Duizeligheid

7. mentale verwerking Failure

8. Problemen Bloeddruk

Zwarte schimmel is een ernstig probleem dat veel mensen worden geconfronteerd met elke dag, als het gemakkelijk en snel kunnen verspreiden als niet verzorgd. Ademhaling deze schimmelsporen is gevaarlijk voor uw gezondheid en kan leiden tot veel gezondheidsproblemen. Met het oog op meer ernstige aandoeningen te voorkomen, moet je jezelf vertrouwd te maken met een paar van de voorkomende symptomen die komen met zwarte schimmel besmetting.

Een van de meest voorkomende symptomen als gevolg van zwarte schimmelsporen is moeilijk ademhalen. Natuurlijk, veel mensen met astma zijn getroffen slechter dan anderen wanneer zwarte schimmel aanwezig, maar dit is waarom dit probleem vaak vergeten. Veel mensen denken dat het alleen de astma of een andere aandoening waardoor de ademhalingsproblemen. Echter, als je de gang zijnde ademhalingsproblemen met een lid van uw familie opmerken, is het misschien een goed idee om een ​​zwarte schimmel-test gedaan in uw huis.

Een ander veel voorkomend probleem van zwarte schimmel blootstelling hoofdpijn. Mensen lijden aan hoofdpijn voor uiteenlopende redenen, zodat dit symptoom kan ook moeilijk te lokaliseren zijn. -Schimmel-gerelateerde hoofdpijnen zal vrij vaak voorkomen, maar een andere manier om de oorzaak van dit probleem beter te bevestigen is om te overleggen met de leden van uw huishouden. Zelfs als je gevoelig zijn voor het krijgen van hoofdpijn vaak zijn, is de kans groot dat niet iedereen in uw huis is. Als er meer dan één persoon lijdt dezelfde symptomen, dan is de kans groter dat schimmel is bij de bron.

Als je jezelf constant vinden met geïrriteerde, rode ogen, moet zwarte schimmel iets dat wordt beschouwd als de oorzaak zijn. Irritatie van de ogen is een kwestie die altijd snel moet worden aangepakt, of het is te wijten aan ziekte of gewoon een allergie. Een eenvoudige schimmel test kan helpen bij het elimineren van een van de mogelijke oorzaken.

Dit probleem is ook bekend om ernstige huidaandoeningen die die vaak worden onderworpen aan veroorzaken. Dit zou de oppervlakte als een uitslag, netelroos of andere irritatie van de huid.

Geheugenverlies is een andere mogelijke bijwerking van het gezelschap van zwarte schimmel. Hoewel dit zelden kan gebeuren in ernstige gevallen. Daarom, als je merkt dat je ervaart geheugenverlies vaak, kon je in het midden van een zeer slechte zwarte schimmel probleem. In deze situatie, is het zeer belangrijk dat u en uw huishouden eruit te komen en bel een professional aan uw huis onmiddellijk te onderzoeken.

Vertigo en duizeligheid kunnen ook worden gekoppeld aan schimmelgroei. Daarom, als je voortdurend merkt dat je duizelig, kan dit de reden zijn waarom.

Zwarte schimmel kan verschillende mentale processen veroorzaken harder geworden. Bijvoorbeeld, veel mensen die worden blootgesteld aan schimmelsporen bevinden zich erg sloom, de wil om niets te doen, maar liggen rond. schimmels blootstelling kan ook concentratieproblemen creëren.

Hoewel dit zelden hebben sommigen bloeddruk gesignaleerde problemen als gevolg van dit probleem. Hun bloeddruk zal onregelmatig en schommelen sterk.