8 prachtige patio’s te benijden

onderwerpen

Het smelten weg van de winter signaleert een overgang naar het buitenleven, waar uw terras een plaats voor maaltijden, lezen, koffiepauzes kan worden, en het onderhouden van de lente tot de vroege herfst. Laten inspireren door deze beelden naar een ruimte geschikt is voor uw levensstijl op te bouwen, of het nu uitgerust met een bistro set voor al fresco ontbijt, een open haard voor ‘s avonds ontspanning of banken om meerdere gasten te vervoeren.

Hoewel we niet hebben al deze adembenemende uitzicht op de natuur van onze achtertuin, de schoonheid van een patio is dat het voorziet in de mogelijkheid om een ​​ruimte te creëren al uw eigen – de sfeer en het ontwerp is aan jou.

Vegen wijnstokken en witte meubels creëren een verfijnde ruimte, net als de kristallen kroonluchter. Verlichting hoeft niet strikt binnen / buiten te zijn, zolang je de juiste elektrische aansluitingen. Een kroonluchter boven de zitgroep maakt dit terras een echte outdoor “kamer.”

Terwijl dit patio veel leuker zou zijn zonder de schermen, duurt het voordat het naar het volgende niveau, terwijl ook het toevoegen van enkele privacy. Speel met verschillende bouwmaterialen om uw terras opvallen en uitgegroeid tot een bestemming binnen de ruimte van uw tuin.

Een hangmat is terugval tuinmeubilair, en de perfecte plek om een ​​warm weekend te genieten zonder plannen. Combineer hem met geglazuurde tegels en tropische planten te voelen vervoerd naar een exotische vakantie.

Als uw terras is meer urban dan tropisch, maken er het beste van door vast te houden aan eenvoudige lijnen en schone afwerkingen die imiteren en complimenteren uw betonnen jungle. No-gedoe stoelen, een glazen tafelblad en een enkele plant houdt je geest zo kalm, je misschien niet horen het verkeer enkele meters afstand.

Je hoeft niet veel materiële dingen nodig hebt om uw terras outfit – gewoon versieren met planten voor een maximale impact. Gebruik een verscheidenheid van vormen, kleuren en texturen om een ​​tuin gebied dat de vogels en vlinders zullen genieten van zo veel als je te maken.

Net als de kroonluchter in de eerste afbeelding, is het niet veel voor nodig om een ​​patio voelen als een verlengstuk van uw huis. We denken vaak van het gebruik van een open haard alleen in het midden van de winter, maar de vlammen nodigen u uit om te blijven hangen op een lenteavond zelfs als er een koele bries.

Zoals het gezegde gaat, meer is meer. Dus als je de ruimte hebt, waarom niet een aantal patio’s creëren? Een enkele bank in één nodigt een eenzame bezoeker, terwijl een diner in een ander is perfect voor een menigte. De lege ruimte schept ruimte voor de mogelijkheid bij onderhoudend – denk aan een bar of een tafel vol voedsel.

Denk na over hoe je patio meerdere doelen kan dienen. Hier, de keermuur fungeert als ingebouwde zitplaatsen rond een vuurkorf, dat is een oplossing als je weinig ruimte hebt of niet willen meubels verrommeling van de omgeving.