7 tips voor het monteren van een verdeeldoos voor een ventilator aan het plafond

1. Gebruik Metal, achthoekige Junction Box

2. Mount Direct naar Joist

3. Gebruik 2-inch Schroeven voor Junction Box

4. Mount Direct naar Beams

5. Break Out twee tabbladen voor Draad

6. Gebruik Hanger Bracket

7. Gebruik altijd Wire Nuts

Met behulp van een junction box wanneer u een elektrisch apparaat te installeren als een ventilator aan het plafond, of licht, zal helpen om de draden aan te sluiten en monteer de basis van het item. Aansluitdoos is verkrijgbaar in harde kunststof of metaal en in verschillende vormen en diktes. Het installeren van een ventilator aan het plafond vereist het gebruik van een verdeeldoos. Als je gaat worden het installeren van een ventilator aan het plafond, hier zijn enkele tips te volgen bij de montage van de aansluitkast.

Van de twee verschillende materialen die worden gebruikt voor een junction box, moet u altijd kiezen voor een metaal een voor de ventilator aan het plafond installatie. Een achthoekige box zal ook helpen om de montageplaat te installeren veel gemakkelijker. Je moet kijken naar een 4-inch box om ervoor te zorgen dat er genoeg ruimte voor de draden.

Bij montage van de aansluitdoos voor een plafondventilator is het belangrijk om twee dingen te onthouden. De ventilator is zwaarder dan een gewone plafond licht en er is veel van het koppel op de bevestigingsschroeven de ventilator draait. De aansluitkast moet worden gemonteerd op de volgende plafondbalken. Als de ventilator zal worden gevestigd op een plek waar er geen dwarsbalk, dan moet het op zijn plaats worden gehouden door middel van een 2-voor-6 dwarsbalk.

Het gewicht van een ventilator aan het plafond kan gemakkelijk te bereiken tussen de 30 en 50 pond. Aangezien de roterende bladen van de ventilator is er een grote druk op de aansluitdoos. Het moet worden gemonteerd met schroeven die gaan lang genoeg om het goede houdkracht zijn. Gebruik 2-inch houtschroeven met een strakke draad patroon. Als de ventilator aan de zware kant, kunt u vak in de inbouwdoos met extra studs naast het.

Er zijn speciale montagebeugels voor plafond fans die zullen worden bevestigd aan houten balken. Daarom moet de aansluitdoos rechtstreeks op het oppervlak van de balk en niet aan de zijkant. Dit is hetzelfde voor schuine balken ook. Een schuine beugel en extender, zal het niveau van de ventilator aan het plafond.

Veel mensen proberen in de draden aan te brengen en stuur ze via hetzelfde gat in de aansluitkast. Dit dient een plafondventilator installatie. Zorg ervoor dat de draden in via een gat geslagen van het terug te brengen. Stuur vervolgens andere draden (indien nodig) via een andere opening aan de andere kant.

De ophang steun op de bodem van de ventilator moet eerst worden geïnstalleerd om de aansluitdoos. Zo kunt u op de draden van de ventilator te werken zonder dat het trekken aan de draden zelf.

Bij het uitvoeren van de draad door de aansluitkast, zorg ervoor om een ​​draad moer te gebruiken om het op zijn plaats te houden. Dit zal ook afdichten van de aansluitkast in geval van vonken.