6 weinig bekende toepassingen voor beglazing stopverf

Filler

Reparatie

Isolatie

Verflaag Base

Metaal

Auto Carrosserie

Als u een aanbod van beglazing stopverf die overblijven na deze te hebben gebruikt om uw houten kozijnen glazuur, vindt u het misschien nuttig zijn voor andere doeleinden. Door het begrijpen van de voordelen van het en wat ander gebruik kan worden gezet om, zult u merken dat het niet hoeft te gaan om afval en je hoeft niet naar andere verbindingen te kopen.

Beglazing putty is ideaal voor gebruik als vulmiddel om de gaten als gevolg van spijkers en schroeven in wanden, plafonds en vloeren corrigeren. De consistentie van de substantie betekent dat het niet krimpt en een glad oppervlak die kunnen worden geschilderd of bedekt op andere wijze te laten. Dit type kit kan komen in een samendrukbare slang of buis die alleen kan worden gebruikt met een kitpistool. Voor een betere controle, is het raadzaam dat u een kleine hoeveelheid van de verbinding te verzamelen op het uiteinde van een plamuurmes toe te passen op de relevante defect. Eenmaal gevuld, gebruikt een schraper zodat het oppervlak glad.

Kleine gebreken, zoals deuken, krassen en depressies kan worden gerepareerd met beglazing stopverf. Met behulp van het op dezelfde manier als Spackle of vulmiddel kan maken een effectief alternatief wanneer reparatie nodig is. Hoewel het niet geschikt voor diepe groeven kunnen zijn, kan het oppervlak worden geschuurd om het oppervlak te verbeteren alvorens de verbinding.

Naast wordt gebruikt om ramen te passen, beglazing stopverf kunnen ook effectieve isolatie om tocht te voorkomen dat het invoeren van de woning via spleten en van energie wordt verspild door de warmte ontsnapt via de ramen. Dit is vooral effectief op schuiframen en andere ouderwetse stijl van het venster dat een accent kan toevoegen aan uw huis.

Waar wilt u ervoor zorgen dat u een glad oppervlak waarop verf aan te brengen, kunt u in eerste instantie schilderen op glas stopverf om ervoor te zorgen dat dit het geval kan zijn. Het is geschikt voor gebruik op ramen of wanden als verbinding creƫert een ideaal oppervlak overschilderbaar.

Hoewel je meer ervaring met het gebruik van de stopverf op houten kozijnen kunnen hebben, zich ervan bewust dat het ook kan worden gebruikt op stalen kozijnen. Het kan worden gebruikt om nieuwe vensters passen en aan isolatie.

Beglazing verbinding kan ook worden gebruikt om kleine vlekken en gebreken te herstellen op de carrosserie van de auto. De plaats rond het defect moet worden afgeschuurd aanvankelijk zodat er geen scherpe randen achterblijven. Nadat het oppervlak schoon wordt gewist, kan verbinding worden verzameld op een plamuurmes alvorens te worden toegevoerd aan de schadepunt. Na uitdroging kan worden geschuurd totdat deze zich op hetzelfde niveau als de rest van de carrosserie. Als dit niet het vereiste niveau bereikt, kan het proces worden herhaald totdat het. Lagen primer en verf kan vervolgens worden toegepast overeenkomstig de instructies om de taak te voltooien.