6 platte schuur dak repareren tips

Tip 1 – Maak uw dak alvorens Dakbedekking Cement

Tip 2 – Verwijder Dakbedekking die beschadigd

Tip 3 – Het verwijderen van Meer dan Eén Roofing Layer

Tip 4 – Toepassing van Dakbedekking Cement naar New Pieces Replacement

Tip 5 – Aanbrengen van de New Shingle (Replacement Piece)

Tip 6 – Repareren Roofing Bubbles of Splits

Omdat het geen water helling en heeft daardoor de neiging te bundelen, het platte dak stal is gevoeliger voor lekken dan een schuin dak. Om dit soort dak te houden van lekken in uw schuur, moet u periodiek onderhoud uit te voeren. Dit geldt met name waar u shingles met scheuren, bellen, of blaren die meer kans om het water om zijn weg te vinden onder deze shingles te vinden. Hier zijn een paar tips om deze lekken te voorkomen.

Omdat de meeste schuur dak reparaties zal betrekken toepassing van dakbedekking cement, moet u altijd stof en vuil te verwijderen van de bovenste oppervlak van het dak dat moet worden gerepareerd. Gebruik een efficiënte bezem en vegen het vuil, stof of vuil uit de buurt van het gebied dat u zult repareren. Anders wordt uw dakbedekking cement niet te houden aan het dakoppervlak.

Probeer niet te verzegelen werpen dakbedekking, dat is gebarsten of peeling. Je bent veel beter af het verwijderen van deze beschadigde daken en te vervangen door nieuw materiaal. Om deze beschadigde gebieden efficiënt te verwijderen, gebruik dan een mes of scheermes mes en een liniaal rond het beschadigde gebied te snijden. U zult merken dat het snijden van een uniforme vorm, zoals een vierkant of rechthoek, één met rechte, schone randen, je een betere afdichting zal geven. Als u meerdere beschadigde gebieden van ongeveer dezelfde grootte, gebruik maken van uw eerste vervanging stuk als een patroon te snijden en te verwijderen andere beschadigde gebieden.

Wanneer het nodig is om meer dan een enkele laag van de dakbedekking te verwijderen, moet u genoeg materiaal om uw dak oppervlak tot op hetzelfde niveau op de dakbedekking oppervlak ernaast brengen snijden. Doet u dit zal waarschijnlijk resulteren in gebundeld water op het vervangen dakbedekking.

In lijmen uw vervangende stukken, zorg ervoor dat de randen van de dakbedekking rond de vervanging stuk houden. U kunt dit doen met behulp van een plamuurmes om de randen van de oudere dakbedekking rond het nieuwe stuk op te heffen. Wanneer u de randen opgeheven, toe te passen en te verspreiden het cement gelijkmatig over alle oppervlakken om zeker te zijn deze goed is afgedicht. Breng het cement aan het gehele oppervlak verspreidt het gelijkmatig met plamuurmes.

Druk op de vervangende stuk stevig in de ruimte achtergelaten door de verwijdering van het beschadigde stuk. Leg andere lagen van gordelroos waar nodig om een ​​vlakke ondergrond te creëren. Het bovenste stuk moet ongeveer 2 inch groter gebied dan de tegel stukken eronder zijn. Dan, tack neer al deze shingle stukken met dakbedekking nagels, en verzegelen alle gaten en hoeken.

Tot aan het dak te repareren bellen, gebruik je mes om een ​​spleet te snijden in de dakbedekking bubble zodat eventuele lucht in de ballon om te ontsnappen. Til de randen van de splitsing of bel, en toe te passen dakbedekking cement onder alle oppervlakken van het grind rond de bubble of gespleten. Dan bestrijken het gebied met een patch als bij Tip 5.