6 beste gevelbekleding systemen te gebruiken

1 – Vinyl

2 – Metal

3 – Concrete

4 – monolithische

5 – Hout

6 – Weatherboard

Gevelbekleding systemen hebben betrekking op de buitenmuren van een gebouw naar een specifieke look te creëren. Deze wandbekleding kan ook een beschermende laag op de buitenwanden van een gebouw. Gevelbekledingssystemen zijn beschikbaar in een verscheidenheid aan materialen zoals: beton, metaal, hout, vinyl en composietmaterialen. Deze materialen kunnen worden geïnstalleerd als platen of tegels. De bekleding is niet toe te voegen aan of weg te nemen van de structurele integriteit van het gebouw. Het is echter belangrijk, om het gewicht te overwegen van de bekleding bij de keuze van een bepaald gevelsysteem. De bekleding biedt geen ondersteuning voor het gewicht van het dak.

Vinyl gevelbekleding systemen zijn beschikbaar als gevelbekleding panelen. Het vinyl is gemaakt van polyvinylchloride hars. Dit materiaal is relatief goedkoop en gemakkelijk in de vereiste lengten te snijden. De panelen kunnen ook gemakkelijk worden vervangen indien nodig. Vinyl gevelbeplating panelen zijn verkrijgbaar in een breed scala van kleuren. Deze panelen kunnen in dikte variëren en duurzaamheid. Gemakkelijk te onderhouden, vinyl vereist geen schilderen of afwerking voor bescherming. Een seizoensgebonden macht wassen van de panelen zal hen blijven kijken als nieuw.

Om een ​​metalen gevelbekleding installeren, moet het metaal eerst worden bekleed met een afwerking die corrosie en roest voorkomt. Deze coatings kunnen enigszins duur zijn. De soorten metaal van wandbekleding omvatten aluminium en koper. Dunne lagen van deze materialen worden ondersteund door een binnenstructuur. Het metaal wordt bevestigd aan de structuur door middel van een warmte of lasproces. Koperen gevelbekleding systemen zorgen voor een metallic look zonder negatieve invloed op het milieu. Koper is niet schaars en kan worden gecombineerd met andere materialen

Geprefabriceerde betonnen gevelbekleding systemen zijn beschikbaar in panel vorm. Deze panelen kunnen worden geplaatst en later afgewerkt met beton coatings. Verschillende coating applicaties beschikbaar die kunnen worden gebruikt om het uiterlijk van steen, baksteen en tegels creëren.

Deze wandbekleding systeem maakt gebruik van platen van cement of gips. Zodra het cement of gips is geïnstalleerd, wordt het materiaal geweven. Dit systeem is beschikbaar in een verscheidenheid van kleuren en texturen. Monolithische systemen bieden slechte isolatie en omdat dit, is het meest geschikt voor warmere klimaten waar isolatie is niet per se een cruciaal element in de bekleding van de buitenmuren.

Sloophout wandbekleding is beschikbaar als u op zoek bent naar een natuurlijk verouderd hout design van het exterieur te herstellen. Lumber bedrijven kunnen gerecycleerd hout snijden, zoals Redwood in stukken voor een gevelsysteem. De stukken hout creëren een kiezel of clapboard effect.

Weatherboard is net als een houten gevelbekleding systeem echter niet elke vorm van afwerking vereist. Dit systeem is duurzaam en houdt tegen de meeste soorten weer. De weatherboards kan horizontaal of verticaal worden geïnstalleerd, afhankelijk van de voorkeur van de huiseigenaar. Het is ook afbreekbaar en is milieuvriendelijk.