5 tips voor het bouwen van goedkope zonneschermen

Benodigd gereedschap

Work Out van de grootte en de vorm van uw Luifel

Materialen voor Luifel Shades

Materialen voor Luifel Steunen

zonneschermen

U kunt elegant, kleurrijk luifels eenvoudig en tegen lage kosten voor bestelauto’s, ramen, patio’s en decks te bouwen. Plaats een luifel boven een ingang om te schuilen uw bezoekers en familie van regen. Een breed scala van goedkope materialen zijn beschikbaar voor zowel de voortent schaduw en zijn steun staven. Kijk dan deze tips om uit te vinden hoe je luifels tegen redelijke kosten op te bouwen.

Een boormachine en nietpistool zijn essentiële instrumenten voor het bouwen van goedkope luifels.

Work Out van de grootte en de vorm van uw Luifel

Populaire vormen voor zonweringen zijn vierkant, rechthoekig en halfronde. Maak een foto van de plaats waar u de voortent wilt en vergroten. Als de bouw van een luifel boven een raam, kijk naar waar de zon reflectie op de foto om te bepalen hoe ver naar beneden je luifels moeten bereiken. Voeg minstens 2 duim aan elke kant om het te passen buiten het raamkozijn. Meten hoe ver je wilt dat de luifel te bereiken. Dit is vooral belangrijk als u zetten de luifel boven een vermelding met een scherm deur, die naar buiten opent. De luifel moet minstens 6 inches buiten de hordeur projecteren om te voorkomen dat haken de voortent. Maak uw luifel met alleen of met de zijkanten en omsloten een schuine top. Voor een busje luifel, maken het weefsel paneel 4 inches langer dan de geopende achterdeuren. Voor meerdere luifels, voeg 5 procent tot uw stof metingen om patronen te passen, zoals strepen.

Materialen voor Luifel Shades

Cotton tent gewicht canvas is een voorkeur materiaal. Het is bestand tegen fading, droogt snel als het nat is, en houdt zijn vorm wanneer gemonteerd op een goed geconstrueerde frame. Parachute rip-stop nylon wordt steeds populairder voor luifels. De grote weerstand wind betekent dat het niet scheurt na jaren van gebruik. Het houdt ook zijn kleur, zelfs na langdurige blootstelling aan felle zon. Het is duurder dan katoenen doek, maar zal u geld besparen op de lange termijn, gezien de langere levensduur. De meeste luifels zien er het beste in effen kleuren, maar een gestreepte luifel kan vrolijk en elegant. Wees extra voorzichtig bij het meten en snijden om ervoor te zorgen de strepen lopen verticaal naar beneden bovenkant en zijkanten van de voortent. Trim de luifel met een vlakke of volants rand, aan de stijl van de stof en uw decor aan te passen.

Materialen voor Luifel Steunen

De drie meest populaire luifel steunstangen zijn gemaakt van PVC, aluminium en hout. PVC is nu de meest populair als het bestand is tegen vocht, is flexibel in de wind en zal niet barsten of blister in kou of warmte. Aluminium is nuttig voor het lichte gewicht en sterkte, zal echter de neiging om corroderen na langdurige blootstelling aan regen of koude. Wood doweling is de minst dure keuze, maar mag alleen gebruikt worden in een warm, vrij droog klimaat als het kan rotten, splitsen, en de ontwikkeling van schimmels na blootstelling aan het weer vochtig.

zonneschermen

Inclusief een string en katrol bijlage met een luifel om het intrekbare maken. Bevestig strings beide zijden van de tent en wind de snaren omhoog door een katrol bovenin aan één zijde.