7 tips voor het kiezen van een regenton

1. Kies de juiste materialen

2. Hoeveel water te verzamelen

3. toewijzen Space

4. Zorg voor een strakke deksel

5. Kies UV beschermd materiaal

6. Overloop System

7. Final Touches

Als het gaat om de beslissing over een regenton voor uw huis, moeten veel verschillende dingen worden overwogen alvorens een definitief besluit. Het is zeker niet iets dat kan worden gekocht op een bevlieging. U moet gaan zitten en doe wat planning voordat je de winkel geraakt. Door het smeden van een plan, zult u in staat om de beste vat te krijgen op uw behoeften. Als u niet zeker bent van de grootte die u moet gebruiken, met een blik op de laatste waterrekening tijdens de piek maanden is een geweldige manier om te bepalen hoeveel water wordt gebruikt. Uit deze informatie, kunt u de maat te bepalen.

Een van de eerste dingen die je hoeft te doen is ervoor zorgen dat het water dat u verzamelt veilig is. Uw dakbedekking en of goten kan het water onveilig maken. Je wilt niet om water te halen als het even welk type van loodhoudende verf, die soms wordt gebruikt in de goten. Het is ook belangrijk om rekening te houden met het type van gordelroos die op het dak en teer en grind. De veiligheid van het water moet de nummer een zorg zijn.

Uw volgende stap moet zijn om erachter te komen hoeveel water je nodig hebt om te verzamelen. Dit zal u helpen beslissen over de grootte die u nodig hebt en het type dat u zou willen overwegen de invoering van. Zoals eerder gezegd, het zien van hoeveel water je tijdens de piek maanden gebruiken kan een grote hulp bij die besluitvorming, zodat u het goed te krijgen regenton.

Erachter te komen hoeveel ruimte je hebt om toe te wijzen aan uw nieuwe onderneming, zodat u een juiste beslissing over de vraag of u wilt een systeem dat boven of onder de grond kunnen maken.

Je moet ervoor zorgen dat uw systeem een ​​goed gesloten deksel om de invasie van ongewenste gasten te voorkomen. Dit zou onder meer muggen, zwervende dieren en zelfs algen.

Kies een materiaal dat UV-bescherming en zorg ervoor dat een mesh-scherm, zodat u een groot deel van het puin rondzweven uit uw waterleiding kunnen houden.

Overweeg een overloop systeem, zodat het overtollige water van uw woning niet kunnen beschadigen en overstromingen veroorzaken.

Er zijn andere dingen die je zou moeten overwegen om in aanvulling op een regenton. Dit omvat de installatie van een filtersysteem om het water schoon te houden en de verdeling van het water met behulp van pompen. U kunt zelfs willen overwegen hoe om bacteriën te doden met behulp van UV-licht voordat het een kans heeft om gevaarlijk te worden.

Je kunt zien dat er veel verschillende dingen die je nodig hebt om rekening te houden voordat u besluit aan de slag met uw project. Zodra je game plan in werking, kunt u actie ondernemen en dan beginnen te beslissen over hoe je het wilt bouwen.