het aanbrengen van veneers te betonplaten

Als uw achtertuin recreatiegebied heeft een ongewapend beton patio plak, het toevoegen van fineer baksteen of ander fineer product aanzienlijk kan sparren van de ruimte, het transformeren van een onvoltooide saai patio in waardevolle leefruimte. Je hoeft niet om een ​​professionele om dit werk te huren. Het nemen van het aan jezelf zal geld besparen terwijl u uw eigen ontwerper.

Stap 1: Bereiding

Bereken de vierkante meters om de benodigde hoeveelheid materialen gebruikt verwerven. Onderzoek wat voor soort fineer te gebruiken en als het selecteren van baksteen, kies een patroon. Ga naar een lokale huis verbetering winkel te onderzoeken welke veneers beschikbaar zijn. Er is een grote verscheidenheid van lichtgewicht metselwerk veneers waaronder faux baksteen, natuursteen en nog veel meer. Stel een budget eerste en zorg ervoor dat uw metingen zijn nauwkeurig, zodat u uw investering te maximaliseren. Wilt u misschien een beetje vergelijken boodschappen te doen, ook, voordat u een aankoop te doen; Stap 2:. Clean First

Zorg ervoor dat de betonplaat is schoon en vrij van vuil. Gebruik een ontvetter of andere reinigingsmiddel of misschien, macht wassen de plaat voor extra toegevoegde reiniging.

Stap 3: Zorg ervoor dat de plaat wordt Level

Zo niet, breng dan een self-nivellering product als je ontdekt het betonoppervlak is niet recht. Laat de self-nivellering product 48 uur om voldoende droog.

Stap 4: Waterproof

Aanbevolen wordt een waterdicht membraan toepassing op de betonplaat volgens de aanwijzingen van de fabrikant. Zorg voor voldoende droogtijd alvorens verder te gaan; Stap 5:. Het Plein

Zorg ervoor dat de betonplaat gebied is vierkant aan een bestaande muren; Stap 6:. Adhesive

De lijm per aanwijzingen van de fabrikant; Stap 7 – Plaats Veneer.

Plaats uw gekozen fineer op de lijm toe te passen stevig in welke patroon of gebied dat u hebt gekozen. Ga door tot al het fineer is toegepast;. Koop altijd een extra bedrag van fineer in het geval dat een noodzaak zich voordoet om fouten te dekken of aanvullingen in de toekomst dus je moet aan de hand van hetzelfde type product oorspronkelijk gebruikt;. Aankoop extra fineer materiaal dekken en breuken fouten die kunnen optreden tijdens het aanbrengen. Ook, zorg ervoor dat u de juiste lijm of mortel aan te schaffen. Neem contact op met de aanbevelingen van de fineer fabrikant over welke bindmiddel efficiënt zal werken met uw gekozen fineer product;. Vergeet ook niet om een ​​paar van de beproefde constructie tips die u helpen uw project te voltooien met succes te volgen. Neem altijd de metingen ten minste twee keer, zodat u geen tijd te besteden aan het verwerven van extra materiaal dat je alles in één keer kunnen worden gekocht als uw metingen correct waren. Ook werken in een traag, weloverwogen tempo om niet alleen de veiligheid, maar de nauwkeurigheid en waarborgen.