7 planten die gedijen in een gedeeltelijke blootstelling aan de zon

1 – Astilbe

2 – Fuchsia

3 – Rabarber

4 – Rhododendron

5 – Gardenia

6 – Sla

7 – Marigold

Als je veel bomen in uw achtertuin, overweeg dan de groei van de volgende planten die goed gedijen met gedeeltelijke blootstelling aan zon.

Deze vaste plant is gemakkelijk te kweken en te verzorgen. Het vereist een gedeeltelijke blootstelling aan de zon en doet het goed in schaduwrijke plaatsen. Het produceert mooie bloemen in diverse kleuren.

Fuchsia planten produceren hangende bloemen in de kleuren rood en paars. Ze gedijen in lichte schaduw en vereisen zeer weinig onderhoud.

Rabarber is een vaste plant, de steel die wordt gebruikt in vele bereidingen. Het is winterhard en zal terugkomen voor vele jaren met enige zorg en onderhoud.

Rhododendron is een geslacht van bloeiende planten die het best groeien in gedeeltelijke zon. Deze planten zijn gemakkelijk te verzorgen en produceren van veel verschillende soorten bloemen in diverse kleuren.

Gardenia planten produceren geurige bloemen in wit en gebroken wit kleuren. Ze groeien het best in een gedeeltelijk schaduwrijke plaats buiten.

Deze eetbare planten groeien het best in koele, schaduwrijke omstandigheden. Bij sommige basiszorg, water en bemesting, kunt u genieten van uw eigen sla thuis.

Deze plant produceert bloemen grotendeels in verschillende tinten van geel en oranje. Het wordt veel gebruikt in de keuken en beauty producten over de hele wereld.