7 manieren om elektriciteit op de werkplek te slaan

1. Schakel Appliances Niet in gebruik

2. Zet Lights

3. Neem de trap

4. Verminder Printing

5. Minimaliseer airconditioner

6. Gebruik Fluorescent Lights

7. Gebruik de Keuken Responsibly

Als we allemaal ons steentje om elektriciteit op te slaan, kunnen we een positieve Inpact op het milieu te maken. De meesten van ons zijn geneigd om meer zorg thuis te besteden aan energiebesparing, omdat het de extra stimulans van verminderde rekeningen. Echter, energiebesparing op het werk een lange weg in het verminderen van onze collectieve ecologische voetafdruk, het verminderen van uitstoot van schadelijke stoffen in de atmosfeer te gaan.

Laat uw computer op de hele nacht, tenzij u langdurige verwerking te doen. Wanneer u stap uit voor een lunch of een pauze, laat de computer op stand-by om het stroomverbruik te verminderen. Als de pauze is bedoeld om een ​​langere te zijn, zet de computer uit. Voor het vertrek voor de dag, om te zien of de meeste andere apparaten zijn uitgeschakeld ook. Maar zorg ervoor dat u niet het maken van de problemen voor iemand die verblijft laat werken.

Bij het verlaten voor de dag, zorg ervoor dat je de lichten uit te schakelen in je kast of kamer. Als er andere leegstaande ruimtes met lichten op, zet ze dan ook uit. Gedurende de dag, als er genoeg licht in uw omgeving, uitschakelen van de verlichting. Ze kunnen zelfs niet het maken van een verschil in helder daglicht.

Probeer de trap elke keer dat u wilt uw kantoor te komen, vooral als je de tijd hebt en als je niet op een bovenverdieping. Vermijd het nemen van de lift door jezelf, om energie verspild aan meerdere reizen te besparen. Probeer om uw dagelijkse route in een zodanige wijze dat je wennen aan de handmatige deuren, in plaats van de elektronisch bediende Ones.

De meeste kantoren hebben ton van verspilde papier afdrukken. Vermijd het afdrukken van kopieën van elke versie van een rapport of project. Bewaar kopieën op uw computer, en alleen print ze uit wanneer dat nodig is. Bij het verzamelen van de afschriften van de printer, controleert u of u bent niet nemen afdruk van iemand anders per ongeluk. Dit zal voorkomen dat mensen meerdere exemplaren afdrukken onnodig. Gebruik gerecycled papier voor het afdrukken, en krijgen in de gewoonte van recycling alles wat niet meer van wordt gebruikt.

Vermijd het inschakelen van de airconditioning en verwarming uit als het weer is relatief aangenaam. Het verlaten van de ramen open zal laten heb je wat frisse lucht, en hebben ook een grote invloed op de macht van het bedrijf rekeningen. Gesloten, verstopte omgeving vergroten ook de kans op de ziekte onder de mensen. de thermostaat op een optimaal niveau instellen tijdens de winter bespaart energie en houdt iedereen comfortabel. Houd een sweater handig te allen tijde.

Overwegen om een ​​suggestie om uw bedrijf om alle lichten te vervangen door tl-verlichting. Deze lichten zorgen voor een goede verlichting en kan helpen bij het enorme besparingen in elektriciteit.

De meeste kantoren zijn uitgerust met kachels, ovens, vaatwassers en koelkasten. Zorg ervoor dat u deze apparaten efficiënt te gebruiken. Laat de koelkast langer open dan nodig is. Gebruik de magnetron in plaats van het gas of elektrisch fornuis.