voeg een ontbijt bar naar een kookeiland

Ontbijt Bar s zijn snel in opkomst als de meest gewilde Naast een kookeiland. Doorgaans wordt elke keuken eiland beschouwd als de culinaire hub, gebruikt voor het indienen van apparaten en koken / eten serveren. Keuken eilanden zijn vaak beschreven als table-achtige koken gebieden die extra zitplaatsen te verschaffen. Keuken eilanden die middelgrote kookplaten hebben de gelegenheid bieden om zich te mengen met de leden of gasten familie, samen met het koken van maaltijden en ze bieden een aantal zithoek. In wezen, alle keuken eilanden hebben handige aanrecht in hun kern en secundaire toevoegingen zoals keuken eilanden bars die meerdere doelen buiten het domein van slechts koken of serveren dienen. De meeste drukke huishoudens willen een snelle, verse maaltijd en ontbijt wordt beschouwd als de belangrijkste maaltijd van de dag begon te krijgen. Het toevoegen van ontbijt bars, helpt om de keuken ruimte verstandiger gebruiken en voeg een kok-en-klaar toe te schrijven aan een huishouden keuken, samen met waardoor de familieleden om te communiceren;. Wat nodig is om een ​​18-inch Ontbijt Bar Make

De bouw van de Breakfast Bar