het toevoegen van meer groenten en fruit aan uw dieet

In het algemeen kiezen voor seizoensgebonden en verse producten. Dit zorgt voor verscheidenheid, kwaliteit en de beste prijzen. Investeer in een paar tools om te helpen het eten van groenten en fruit makkelijker, zoals een oranje dunschiller, appel corer en snijmachine, meloen baller en aardappelschilmesje;. Het ontbijt is de belangrijkste maaltijd van de dag en het toevoegen van groenten en fruit aan deze maaltijd is waarschijnlijk de makkelijkste tip van allemaal. Sloot de donuts en muffins en in plaats daarvan gaan voor een aantal van deze opties; • Probeer roerei met geraspte courgette, uien en champignons en verstikt met verse salsa. Serveer met een kant van vegetarische worstjes. Deze plantaardige worst links kan worden gevonden in de bevroren eten gedeelte van de supermarkt en eigenlijk smaak vrij goed;. • Slice appels in je eigen pannenkoek beslag en de plaats van de ahornsiroop met Berry op smaak gebrachte appelmoes;. • Toss in een handvol gedroogde cranberries in uw ontbijtgranen;. • Maak een smoothie met behulp van yoghurt, jus d’orange en bevroren aardbeien en bananen. Voor nog meer van een nutritioneel boost, voeg gepureerde wortelen aan de smoothie ook. Bevries de restjes in een klein kopje met een ijslolly stok in het voor een bevroren smoothie traktatie later;. • Drink een glas van plantaardige of vruchtensap in plaats van water. Een ochtend snack zal je door tot lunchtijd. Maak er een gezond is en u zult lachte de hele dag. • Dip vers fruit in yoghurt;. • Eet een bevroren chocolade gedoopt banaan;. • Knabbelen op gedroogde vruchten;. Lunch biedt tal van mogelijkheden om meer van je favorieten te eten . Hier zijn enkele ideeën die verder gaan dan de standaard “eet een salade” advies; • Kweek je eigen alfalfa spruiten in een zaadje sprouter vinden op de meeste kwekerijen. Voeg een grote handvol spruiten aan een broodje of salade gewenst;. • Gebruik gepureerde avocado als een sandwich spread. Top met spinazie, komkommers, tomaten, spruiten, champignons en uw favoriete kaas. Voeg een vleugje vinaigrette en je hebt een lekkere vegetarisch sandwich;. • In plaats van hotdogs, hamburgers en kip pasteitjes probeer de plantaardige vervangers. Deze zijn meestal gemaakt van soja of andere groenten en champignons. Top vegetarische hotdogs met bonen chili en uien. Maak “garden burgers” of kip sandwiches met behulp van de vegetarische hamburgers gegarneerd met tomaten, sla, uien en augurken, enz; • Heeft u een stuk vers fruit of een augurk in plaats van chips;. • Maak uw eigen gebakken frites met verse aardappelen of zoete aardappelen;. • Heeft u een boon tostada gegarneerd met sla, tomaten, olijven en veel verse salsa;. Profiteer van de snack in de middag de tijd en krijgen een extra portie of twee;. • Serveer artisjokken met een dipsaus .; • Selderij gevuld met pindakaas of roomkaas;. • baby wortelen met vetvrije dressing maken een aardig tussendoortje;. • Hummus en gebakken pita chips zijn een lekker, gezond alternatief voor chips en dip;. • Serveer kaas en crackers met gesneden appels;. • Roast een bos van uw favoriete groenten en pureer ze in een keukenmachine met roomkaas of yoghurt. Serveer met crackers of te gebruiken als een sandwich spread of dip;. • In plaats van zure room op basis van dips, dienen guacamole en tortilla chips. Avocado’s worden geladen met enkelvoudig onverzadigde vetten, de “goede” vet en maak een heerlijk alternatief. Gooi wat gehakte tomaten en uien in voor een goede maatregel. U kunt zelfs stiekem in andere groenten zoals gehakte spinazie in de guacamole;. • Freeze druiven, bosbessen en meloen ballen voor een leuke middag traktatie. Vries ze individueel op een bakplaat, zodat ze niet aan elkaar plakken vervolgens eenmaal bevroren, over te dragen aan een rits zakje. Eet ze direct vanuit de vriezer of gebruik ze in smoothies;. Bij het maken van het diner, probeer dan een paar van de volgende ideeën; • Sneak gepureerde wortelen in macaroni en kaas en in sauzen zoals spaghettisaus;. • Voeg geraspte courgette in gehaktbrood, brood , stoofschotels en muffins;. • Gebruik spinazie in recepten, zoals lasagne, quiche en zelfs tostadas;. • Laat uw salades te tellen. In plaats van saaie ijsbergsla, probeer jonge spinazie en laadt de salade met een verscheidenheid aan groenten,. • Houd een container van zongedroogde tomaten handig en gebruiken in allerlei gerechten. Hak ze op en meng ze met couscous of rijst, strooi op salades, boven een quiche met hen. Zij zijn ook grote snacks;. • Probeer het roosteren van groenten in plaats van stomen of te koken. Gewoon jas met olijfolie en een vleugje balsamico azijn en rooster ze in de oven of op de grill;. • Bak champignons en uien en bedienen meer dan steak of hamburgers. Het ruikt geweldig en geeft een mooi tintje;. • Laad pizza met extra groenten zoals champignons, olijven, tomaten, paprika en artisjok harten. • Bij het serveren een Mexicaanse maaltijd, gooi een banaan of twee in de oven tot de schil wordt zwart. Weegbree bananen zijn meer authentiek, maar een gewone banaan werkt ook prima. De warme, papperig banaan smaak maakt een mooi compliment aan de maaltijd;. • Zoete aardappelen en yams zijn niet alleen voor Thanksgiving. Eet ze het hele jaar door. Probeer pureren gekookte zoete aardappelen met een beetje boter en een blikje geplette ananas;. Dessert is de laatste kans van de dag om uw groente- en fruitconsumptie doel te bereiken;. • Probeer een deel van engel voedsel taart gegarneerd met vetvrije slagroom en aardbeien voor een aardbei-shortcake als dessert;. • Heeft u een bolletje yoghurtijs met plakjes banaan of uw favoriete soort berry;. • Heeft u een banaan of courgette muffin;. • Denk aan de overgebleven smoothie u bevroor bij het ontbijt? Heeft u een smoothie ijslolly;. Vrouwen worden aangemoedigd om te schieten zeven porties per dag en mannen moeten proberen tot negen porties krijgen. Hoofd naar de boerenmarkt en de belasting op uw favorieten. Probeer twee tot drie porties bij elke maaltijd te krijgen en aan te vullen met snacks. Uw lichaam zal u dankbaar zijn.