het aanpassen van een tankless boiler

Temperature Adjustment

Vent Operations

Flow Operations

een tankless boiler Aanpassen kan zo eenvoudig als het indrukken van een knop zijn. Terwijl de nieuwe technologieën voor een gemakkelijke, computergestuurde operaties, kan het nodig zijn om u uw voedingsbron naar het nieuwe verwarmingssysteem tegemoet te komen aan te passen.

Er zijn twee soorten tankless waterverwarmer – grote huishoudelijke apparaten deze voeding op aanvraag verwarmd water aan het gehele gebouw wanneer een kraan opent of POU (point of use toestellen) die zijn geplaatst nabij het afleverpunt en kan specifiek worden aangepast voor nodig gebruikstemperatuur bij die aanvraag op basis van persoonlijke wensen temperatuur;. bijvoorbeeld, een apparaat geplaatst in de master bedroom badkamer kan worden ingesteld bij een hogere temperatuur dan een die water levert voor jonge kinderen om handen te wassen of om te douchen en baden. Bovendien kan een POU tankless boiler worden vastgesteld op hogere temps voor een vaatwasser of een kleding wasmachine. Elke POU heeft een aparte temperatuurregeling component die kan worden geraadpleegd via een gebruiksvriendelijke paneel met een LED-uitlezing maakt het gemakkelijker om de temperatuur met een drukknop operatie aan te passen. Bovendien, in tegenstelling tot traditionele opslagtank verwarmers met draaiknop bediening, een geiser met een computergestuurde thermostaat vergezeld van een LED-uitlezing geeft de gebruiker de mogelijkheid nauwkeurige temperatuurregeling – één graad per keer. Dial controles zijn veel minder efficiënt, waardoor slechts een “range” bij het instellen op een bepaald nummer.

Tankless systemen, ook wel bekend als inline of flash boilers, in dienst geautomatiseerde controles voor hun ontluchting activiteiten als goed, zodat gebruikers een aantal vooraf geïnstalleerde ventilator instellingen te selecteren. Deze digitale interface is heel praktisch als een snel en gemakkelijk operationele vermogen van de ventilator om eventuele schadelijke dampen ontsnappen uit het huis als er geen water is geboden of is uitgeschakeld voor een periode van tijd kan veranderen.

Waterstroom wordt bepaald door middel van een liter per minuut vergelijking. Er zijn bepaalde minimumnormen door code in te stellen voor specifieke toepassingen zoals het douchen. Dus bij het onderzoek naar de door uw lokale code normen een instant-on tankless systeem kan u helpen u ervoor zorgen nooit dip onder dat minimum. Ze bevatten stroom bewakingsinrichtingen een huiseigenaar in geval van verstoring van stroom waarschuwen. Dergelijke onderbrekingen in de stroom kan worden veroorzaakt door defecte sanitair of eventueel een probleem uit met een pompende situatie of de levering van een gemeentelijke bron. Ook kan debieten worden ingesteld op de minima die nodig zijn door het uitwisselen van verschillende leidingen en debietregelaars gedurende een huis dat POUs gebruikt.

Waterstroom in GPM invloed op de temperatuur in dat de grotere vraag naar een hoeveelheid water zal het verwarmen verhogen om die vraag te voldoen. Gebruik POU tankless verwarmertoestellen kan de gebruiker instelbare waterstroom apparaten die een sterkere douchestraal kan verschaffen terwijl een constante temperatuur te installeren. Het kan een beetje langer duren om die temperatuur te bereiken, maar eenmaal gerealiseerd, een constante stroom van de benodigde warm water kan resulteren in een langere meer luxe baden ervaringen.