het aanpassen raam rolgordijnen

Rolgordijnen zijn een geweldige uitvinding die weinig ruimte en zeer eenvoudig te bedienen. Rolgordijnen werken op een veermechanisme, dat wordt gecontroleerd door een ratelmechanisme, afhankelijk van hoe lang u uw rolgordijnen zij mogelijk aangepast moet hebben gehad;. The Shade niet volledig terugtrekken; een rolgordijn die niet volledig zullen reageren heeft een slappe voorjaar en kan vrij eenvoudig worden vastgesteld. Neem het rolgordijn uit wanneer het is halverwege het raam getrokken. Rol het venster rolgordijn met de hand en dan vervangen. Deze keer, wanneer u het rolgordijn naar beneden te trekken, moet je meer weerstand voelt en het moet terug te trekken in de juiste volledig opgedoekte positie;. The Shade Snaps Back te hevig; dit probleem is het tegenovergestelde van niet volledig terugtrekken en de manier om het te repareren ook het omgekeerde. Wanneer het rolluik volledig is ingetrokken, neem het naar beneden en rol het equivalent van de helft van het venster lengte. Vervang het rolgordijn en proberen om de lengte die u hebt uitgerold intrekken. U zult merken dat het niet zo fel en je kunt de oefening herhalen totdat het terugtrekken bevredigend is;. Als geen van deze oplossingen werken het probleem zou kunnen zijn met de roller mechanisme dat gemakkelijker wordt vervangen dan gerepareerd.