het aanbrengen van verf kit voor metalen daken

Stap 1 – Maak het dak

Stap 2 – Know Your Kit

Stap 3 – Het toepassen van Kit

Stap 4 – Afwerking

Als u een geschilderde metalen dak, zul je nodig hebt om verf kit op te zetten om ervoor te zorgen dat het dak is volledig weerbestendig. Metalen daken hebben naden, knipperende en andere joins waar water in kan komen en schade veroorzaken. Het is niet moeilijk om de verf kit toe te passen, maar je hebt een hoogtevrees. Je moet ook een grondige werk te doen.

Uw dak misschien al geschilderd worden, maar je wilt er zeker van dat het helemaal schoon voordat je verf kit toe te passen. Om dit te doen, moet u zich op het dak na het beklimmen van de ladder en vegen het allemaal helemaal schoon. Inspecteer de naden en verbindingen evenals de schroeven. Verf kan kleur, maar het hoeft niet altijd te dekken bijzonder goed.

U moet patchen cement over de gewrichten, alsmede op schroefkoppen en over de naden te zetten. Zorg ervoor dat de naden hebben nergens geknald en als ze, zorg ervoor dat je ze klinknagel weer bij elkaar. Hiervoor moet u een penseel met stijve haren gebruiken en werken het patchen cement in ook. Laat goed drogen

Je kunt niet zomaar open de verf kit en beginnen toe te passen op het dak. Het moet eerst worden gemengd en u moet zich bewust zijn van de beste manier om het te gebruiken. Neem de tijd om de instructies te lezen. Je zult zien dat de verf kit alleen wordt verondersteld om een ​​bepaald deel van het dak te dekken. Je moet niet proberen verder te gaan dan dat of je bedekking zal te dun om effectief te zijn. Ook moet u proberen te dun is om ervoor te gaan further.You moet zorgen dat het goed en grondig is gemengd voor gebruik.

Neem je-lak op de ladder, samen met een verfroller bedoeld voor dak applicatie (u kunt ook een dak borstel te gebruiken als u kiest). Je moet ook een lange handgreep voor de wals. Dit zal u toelaten om de andere kant van het dak te bereiken zonder al te ver te gaan, dit kan belangrijk zijn om te voorkomen dat de intensivering in de natte kit terwijl u werkt.

Begin met het meten van ruwweg uit het juiste gebied van de dekking voor een container van de kit. U hoeft niet om deze te markeren, maar hou het in je geest. Begin van de ene kant van het dak, waarbij speciale aandacht aan de sealant werken in alle naden en verbindingen via patch cement. Zorg ervoor dat je genoeg van de verf kit gebruiken om een ​​goede dekking te geven op het metalen dak.

Vergeet niet om blijven bewegen uw ladder langs het dak terwijl u werkt of vind je jezelf gestrand als je het dak af met geen manier om aan de slag. Neem de tijd bezig om te zorgen dat u alles te dekken. Geef de verf kit ruim de tijd om te drogen voordat je loopt op.