aluminium ramen en nadelen

De voordelen van aluminium Windows

Nadelen van het Aluminium Windows

Wanneer is het aluminium Ideal?

Aluminium Versus Wood

Aluminium Versus Vinyl

Wanneer u klaar bent om uw oude ramen vervangen bent, kunt u kiezen uit verschillende opties, waaronder aluminium ramen. De aluminium ramen van vandaag zijn een stuk beter dan de oudere stijlen van de jaren 1970 en 1980. Hoe goed zijn aluminium ramen, hoewel? Wat zijn hun goede punten en hoe ze te vergelijken met andere stijlen?

Een van de grootste voordelen van aluminium is dat het heel licht, maar nog steeds sterk. Het is duurzaam en heeft niet veel onderhoud nodig, vooral met een in de fabriek gebakken of geanodiseerde afwerking. Als je ramen met ongebruikelijke vormen hebben, kunt u overwegen aluminium, omdat het gemakkelijk kan worden gemanipuleerd in de vorm die u nodig hebt.

Het grote probleem met aluminium is dat het niet vasthouden verhitten goed. De thermische geleiding van aluminium is hoog. Zo aluminium ramen niet goed kunnen werken in een koud klimaat. Condensatie of zelfs vorst vormen binnen de ramen en kan een scala van problemen te presenteren.

U het probleem door niet-geleidend materiaal tussen de beide ruiten verbeteren. De breuk tussen de beide ruiten heeft minstens 1/4 inch dik zijn. Er moet een volledige breuk tussen interieur en exterieur aluminium onderdelen zijn, anders is een thermische brug zal worden opgericht, en je zal de warmte verliezen.

Aluminium ramen kan een goede optie zijn als het koud is niet een belangrijke factor. Moderne aluminium frames zijn gemaakt om zeer hoge normen en toleranties. Dit betekent dat ze de warmte te houden in veel efficiënter dan ze ooit deden. Ze blijven populair in commerciële gebouwen, omdat ze veel goedkoper dan sommige andere opties.

Houten ramen zijn over het algemeen meer esthetisch dan aluminium en vaak beter past bij de stijl van het huis.

Daarnaast hout heeft een zeer lage thermische geleiding. Het houdt in de warmte heel goed, zodat uw huis warmer blijft. Condensatie mag niet vormen in uw venster tenzij er een fout met het glas of de thermische onderbreking die de ruiten scheidt.

Hout vereist meer onderhoud dan aluminium en meer zorg tijdens de installatie om eventuele lacunes te voorkomen. Zowel het interieur en exterieur van houten ramen moeten worden afgewerkt en geschilderd.

Vinyl ramen hebben geen onderhoud nodig nadat ze zijn geïnstalleerd. Ze hebben ook een lage thermische geleidbaarheid, zodat de binnenkant van uw huis blijft warm. Gelaste frames op vinyl ramen betekenen water of lucht niet doorheen. In tegenstelling tot aluminium, vinyl maakt geen condensatie tussen de ruiten.

Vinyl ramen zijn altijd gemakkelijk te openen en te sluiten zonder kleven. Aluminium ramen zijn beter in het bewaren van geluid uit je huis, hoewel vinyl ramen ook zeer efficiënt kan zijn.