7 verschillende power sproeikoppen

1. Turbo Rotary Nozzle

2. Lance Nozzle

3. Spray Nozzle

4. Zeep en schuimende Nozzles

5. High Pressure Nozzle

6. riool spuitkoppen

7. Steam Nozzles

Hogedrukreiniger nozzles zijn een kosteneffectieve manier om een ​​hogedrukreiniger aan de behoeften van thuis, commerciële en industriële toepassingen te voldoen aan te passen. Verschillende sproeiers kan zo goedkoop als $ 5 of worden op maat gemaakt voor veel hogere kosten. In beide gevallen kan de veelzijdigheid van verschillende spuitmonden een eenvoudige oplossing voor multitude reinigingstoepassingen voor doe-het-zelver maken.

Turbo roterende nozzles zijn de standaard mensen denken als ze foto een hogedrukreiniger. Met een dunne, krachtige stroom die draaien in stralen patroon, kan een optimale reiniging worden geproduceerd. De spray covers 4-8 inches afhankelijk van de afstand van de wand naar het te reinigen oppervlak.

Een lans nozzle is een bevestiging voor de turbo mondstuk waardoor de stroom rotatie worden aangepast van pin punt om te spuiten openen. Zo wordt de stroom van een turbo mondstuk in een sproeikop. Een schild kunnen worden gekocht die helpt om vuil terug splash weerkaatst op de gebruiker tijdens het schoonmaken te voorkomen.

Als een industrie standaard, sproeiers hebben een vier of vijf cijfers identificatienummer afgedrukt op de zijkant waarmee de operator om te weten wat de stroom eruit zal zien in het gebruik. De eerste twee cijfers geven de spuithoek: nul voor stralen, 15 voor het strippen, 25 reinigen, 40 voor het wassen. Laat u niet misleiden door de spray. In alle gevallen, waarbij de druk wordt steeds gevoelig maakt een gevaarlijke kracht die gemakkelijk een persoon kunnen beschadigen. De snelkoppeling moet worden gecontroleerd om te verzekeren dat geen projectiel worden.

Een zeep nozzle is een variant van een sproeikop die het mogelijk maakt te gebruiken wasmiddel. Een schuimende nozzle zorgt voor sudsy spray. Beide zijn aanpassingen van een sproeimondstuk.

Vaak bepaalde afvoer, riool, en pijp schoonmaken toepassingen vereisen een hogere PSI en grote hoeveelheden water. Hogedruk nozzles voor projectie van een klein gaatje optimaliseren van de waterstroom tot een zeer hoge druk stroom. Deze nozzles zijn thermisch behandeld om voor corrosie en slijtage weerstand.

Riool spuitkoppen zijn een stap omhoog van hogedruk nozzles. Ze zijn professioneel geboord nozzles ontworpen om aanzienlijk vergroten de PSI voor een optimale reinigende werking van afvoerpijpen, riolen, slangen, en hydro boren. Vanwege de extreme druk, worden riool spuitkoppen aangepaste geboord op basis van de hogedrukreinigers stromen en de druk van het bestek en voornamelijk gebruikt voor commerciële doeleinden. Rotary, ram, hoek, laser, en micro-drain soorten verkrijgbaar.

Stoom nozzles zijn zeer geschikt voor het reinigen van staal bekleed in zowel olie of vocht. Fan nozzles zijn ontworpen voor kleinere banen met een focus gebied waar detail werk dat nodig is. Lege ronde spuitmonden een kleinere opening om verhoogde druk over een grotere uitgestrektheid. Adiabatische druk wordt gebruikt om een ​​ononderbroken stoom in zowel de platte, ventilator patroon of de meer significant round stroom patroon te maken.