7 antieke stijl home improvement ideeën

1. Deuren

2. Molding

3. Strip Vloeren

4. Windows

5. Meubels

6. Lambrisering

7. Toebehoren

Of u nu op zoek zijn naar de inrichting volledig te veranderen of om een ​​ontwerp accent aan uw huis toe te voegen, moet je uitgangspunt zijn met enkele home improvement ideeën. Door het maken van een eerste opzet van het ontwerp, u vindt het gemakkelijker te implementeren maken.

Exchange flat brandwerende deuren voor houten paneel deuren die meer in overeenstemming met een antieke stijl zijn. Home improvement ideeën die dit soort veranderingen zijn onder andere zal u veelzijdigheid niet alleen ten aanzien van de stijl van de deur, maar ook de manier waarop het is ingericht. Vermijd het gebruik van glans verf. In plaats daarvan, benadrukken de natuurlijke nerf van het hout door kleuring het. Overweeg boerderij-stijl half deuren naar een andere antieke look toe te voegen. Voor buitendeuren, gebruiken smeedijzeren decoraties zoals scharnieren en de deur nummers.

Het toevoegen van kroonlijsten aan uw huis als onderdeel van de home improvement ideeën is een ideale manier om een ​​antieke stijl te creëren maar het is gemakkelijk om overboord te gaan. Beperk jezelf tot het te verbinden met bepaalde gebieden, zoals rond lampen en langs de hoekverbinding tussen plafonds en muren.

Home improvement ideeën kunnen worden toegepast als het gaat om vloeren door het vermijden van het gebruik van tapijt. In plaats daarvan, strip de vloer en whitewash of, als alternatief, vlekken op hen om de kleur te wijzigen voordat het vernissen op bescherming en glans toe te voegen. Karpetten dat een ontwerp dat is in overeenstemming met een antieke stijl omvatten kunnen worden geplaatst om een ​​accent toe te voegen.

Hoewel home improvement ideeën die de ramen van uw woning te betrekken een belangrijke en kostbare onderneming kan worden, betekent dit niet dat ze moeten worden genegeerd. Overweeg het toevoegen van glas in lood panelen om kleine ramen of misted glas met het oog op een meer antieke look te verkrijgen. Een traditionele oude stijl look is vaak makkelijker te verkrijgen met donker hout dus overweeg vlekken of het schilderen van het venster stuwing om het uiterlijk te wijzigen.

Antieke home design ideeën kunnen eenvoudig te implementeren met de juiste type van meubilair zijn. Maak houten meubilair uw eerste keuze en accenten toe te voegen met de traditionele stijl stoffering. Een antieke stijl kan worden benadrukt met het gebruik van bepaalde soorten meubels zoals schommelstoelen en voet krukken. Voeg een rustiek tintje met basis banken en bijzettafels dat de nerf van het hout te laten zien. Overweeg een roll-top desk vóór alle andere moderner type en een bijbehorende kruk in plaats van een verstelbare stoel die draait op wielen.

lambrisering toe te voegen aan de muren is een geweldige manier om een ​​antiek tintje toevoegen als deze functie is meer traditionele in oudere woningen. Alternatief, fit plinten die groter is dan gemiddeld.

Vermijd het gebruik van moderne accessoires, zoals jaloezieën en ervoor kiezen om in plaats daarvan gevoerde gordijnen passen. Bovendien, het installeren van een houten gordijnrail in plaats van een metalen om een ​​antieke uitstraling te behouden. Metalen oppervlakken en andere glanzende coatings hebben de neiging om een ​​moderne look toe te voegen dus geen gebruik van accessoires die niet aan het thema te volgen te maken. Veel accessoires kunnen worden gevonden in stijlen om verschillende thema’s aan te passen, dus het is de moeite waard om een ​​zorgvuldige keuzes ten aanzien van zaken als boekenkasten en fotolijstjes.