6 borden die u nodig hebt een motor weer op te bouwen

1. Kloppen

2. Overmatige Smoke

3. Burning Oil Snel

4. Compressie Loss

5. Het gebruik van te veel brandstof?

6. Olie Sludge

Het krijgen van een motor weer op te bouwen komt vaker voor dat u misschien denkt. Als onderdeel van de auto-onderhoud, doet een motor herbouwen soms noodzakelijk voor uw auto goed functioneren. Dus hier is een lijst van gemeenschappelijke tekenen dat je vertellen dat je nodig hebt om de motor van uw auto weer op te bouwen.

Als je ooit gehoord van een geluid uit uw motor zo slecht klinkt, zou het moeten het kloppend geluid dat harder krijgt wanneer u rev ​​up van de auto te zijn. Dit luid geluid kunnen maken je denkt dat iemand echt kloppen op uw motor. Dit geluid is niet alleen irritant, maar niet goed voor de auto niet. Het is niet normaal en soms kan leiden tot andere auto problemen als ze niet goed aangepakt.

Uitlaateindpijpen normaal gesproken zitten de achterkant van de auto, zodat ze niet veel aandacht aan alles. Echter, als u of iemand anders u heeft verteld dat uw uitlaat blaast overmatige rook van te maken, is het misschien tijd voor een motor weer op te bouwen. Ook als de rook is dik en donker dat kan ook een aanwijzing zijn. Hou een oogje op de uitlaat- en kennis te nemen van eventuele ongebruikelijke rook of een grotere hoeveelheid van het komt uit je uitlaat.

Het verkrijgen van nieuwe olie in uw auto is een normaal onderdeel als onderhoud, maar als je het gevoel dat je auto gaat door te veel olie wilt u misschien overwegen om uw motor herbouwd. Voor een voorbeeld als u 1 qt olie voor elke 1000 mijl rijdt, dat een teken van brandende olie snel zou zijn. Dus blijven controleren om te zien hoeveel olie u en uw auto gaat door na het rijden voor een bepaald bedrag van de mijl.

Als uw auto is verwarring, kunt u compressie verlies dat alleen zal worden gerepareerd door het doen van een motor weer op te bouwen hebben. Niet alleen is verwarring vervelend, maar het kan je te laat te maken en is ook niet goed voor de gezondheid u motoren. Dus zorg ervoor dat je aandacht bij het opstarten op tekenen van verwarring.

Brandstof voor auto’s kunnen prijzig en vervelend te moeten houden navullen worden. Maar wanneer de motor is traag of niet goed werkt, kan het gebruikt veel meer gas alleen maar om te draaien. Dus het controleren van uw benzinemeter op een regelmatige basis is een heel goed idee om te controleren op tekenen van wanneer je nodig hebt om uw motor weer op te bouwen.

Als u olie slib op uw olie pin als je schoon en vervang uw olie ziet, dan weet je je motor niet goed werkt. Olie of koelvloeistof slib is niet alleen smerig, maar ook een verklikker teken dat je nodig hebt een motor weer op te bouwen zeer binnenkort. Slib verspild olie of koelmiddel dat niet zal worden gebruikt. Plus het kan problemen die kunnen maken uw motor niet zeer goed beheerd veroorzaken.

Als u een van deze symptomen of zelfs slechts een, zou het het beste om te doen een motor weer op te bouwen zo snel als je kunt. Het vangen van deze kwesties begin zal de sleutel in het houden van uw auto soepel voor lange tijd zijn.