5 keer tot een schuim verfroller kiezen

1. gladde oppervlakken

2. Thinner Paints

3. Grote Surface

4. Matched Breedte Trim

5. Voor de korte termijn gebruik

Plaatsvervanger uitvoeren wanneer nodig

onderwerpen

Verfrollers kan een leuke en handige toevoeging aan toolkit elke schilder te zijn, of je nu een professional of een doe-het-zelver bent. Wat echt maakt verfrollen zo effectief is niet alleen goed verf vaardigheden, het is ook een kwestie van het werken met het juiste type van roller.

De twee meest voorkomende vormen van rollen zijn de nap rollen en foam rollers. Nap rollen worden opgemaakt van een groot aantal vezels of strengen. Foam verfrollers bieden een budget alternatief voor de traditionele rollen en zijn bijzonder behulpzaam met bepaalde soorten banen schilderkunst.

Hier zijn enkele van de meest voorkomende manieren waarop schilders gebruiken een schuim verfrollers voor binnen of buiten schilderen werk.

Terwijl uw individuele projecten kan variëren, een goede vuistregel schilders gebruiken is om plannen over het gebruik van foam rollers voor gladde wanden en traditionele rollen voor de meer oneffen buitenmuren van een woning.

Door de manier waarop ze verf absorberen, schuim verfrollers zijn het meest handig op gladde oppervlakken. Als een muur is afgewerkt met een fijne, gladde vlakheid, glijdt het schuim roller mee en verdeelt de verf gelijkmatig.

Stelt u zich de manier waarop een dutje roller zou gaan over die hetzelfde werk. Ze variëren van fiber lengtes zou absorberen en verf aan te brengen ongelijk en potentieel achter roller merken. Bijgevolg, het is waar de traditionele dutje rollen schijnen dat foam rollers te kort: hoe ruwer, onregelmatige oppervlakken. Ruwe buitenmuren en popcorn plafonds eigenlijk knijpen verf uit foam rollers en maken ze druppelen.

Het voordeel van schuim is dat het gemakkelijk vocht op, en wanneer het buitenoppervlak van het schuim is glad, het verleggen dezelfde vloeistof gelijkmatig. In het schilderij wereld, dunne verf te absorberen goed, dus rassen zoals watergedragen verven en latex werk het liefst met foam rollers.

Anderzijds, olieverven vaak dikker en meer dan stroperige vloeistof dergelijke. Probeer te voorkomen dat het gebruik van foam rollers met olieverven, want zij zullen waarschijnlijk niet zo volledig of gelijkmatig te absorberen, waardoor een negatieve invloed op de uiteindelijke verf baan.

Zoals gezegd, foam rollers bijzonder absorberend, wat neerkomt op het nemen van een groter volume dan traditionele verf roller macht. Met veel verf in de tank, betekent dat het een gereedschap dat het meest geschikt is met veel oppervlak bedekken.

Borstels of andere hulpmiddelen kunnen beter te kunnen bedienen van een schilder op kleinere muur en oppervlakten.

Kleinere foam verfrollers genaamd “stuwing rollers” beschikbaar zijn voor verschillende soorten bekleding frames, gieten, en andere kleinere stukjes van een baan. Deze 3-4-inch ontwerpen kunnen geven trimmen dezelfde nette uitstraling als de rest van schuim roller geeft aan een muur gebied. Zolang je de juiste afmetingen van trim roller, kunt u snel betrekking hebben op alle van de onderdelen van een kamer of ruimte.

Foam roller covers niet de neiging om een ​​lange tijd duren. Ze zijn geweldig voor wanneer een schilder niet op de werkgelegenheid routinematig neemt. Als je het soort van ambachtslieden die slechts een kamer wanneer je ziek bent van de huidige kleur te krijgen eens in de paar jaar schildert bent, foam rollers zijn voor jou. Ze zijn goedkoop, en hoewel nuttig, zijn op geen enkele wijze kostbaar.

Als je verwacht dat je regelmatig zult schilderen, kan traditionele lamsleer rollers een beter idee zijn, aangezien een eenmalige aankoop die u al een tijdje zal duren.

Houd in gedachten dat al deze regels zijn uitwisselbaar en van elkaar afhankelijk. Bijvoorbeeld, gewoon omdat je een groot oppervlak om te schilderen betekent niet dat je bent ingelijfd bij het gebruik van een schuim roller, als die zelfde groot oppervlak kan ook een ruw oppervlak.

Evenzo kunnen foam rollers worden gebruikt voor het geval ze niet het ideale gereedschap. Zo kan je een project waarbij verfspuiten absoluut de beste methode voor het aanbrengen van verf zou hebben. Echter, soms de beste optie is niet de praktische optie. Spuiten vereist speciale gereedschappen, voorbereiding, en vaardigheid om afdoende controle van de verdeling van de verf, terwijl een schuim roller gewoon verf en je armen nodig.

Edward Kimble, professionele schilder en schrijver van Binnenlandse Zaken Schilderen van het Huis Blog, bijgedragen aan dit artikel.