zolder isolatie 1 – zich klaar voor de winter

Deze sectie zal de voordelen en het gebruik van de verschillende soorten van bekende isolatie te bespreken en u te informeren over de beste manier om R-waarden te evalueren.

R staat voor “weerstand tegen warmtestroom. ‘ Hoe groter de R-waarde, hoe groter de isolerende vermogen. vereisten R-waarde is afhankelijk van factoren zoals de lokale klimaat en het oppervlak u isolerende (muren, plafond, vloer, etc.) en zal worden geregeld door de lokale bouwverordening. Neem contact op met het kantoor van uw stad of provincie gebouw inspecteur voor de eisen van uw omgeving. Elke regio van het land heeft verschillende eisen voor voldoende hoeveelheden van de isolatie.

In de meeste gebieden (zie weatherizing sectie), zullen de lokale nutsbedrijven bieden nuttige suggesties over hoe u uw energierekening te verlagen. Velen zullen regelen een expert bij u thuis komen om erop te wijzen gebieden die moeten worden ge├»soleerd of weatherized te hebben. Vaak is er geen kosten voor deze service. Het kan zelfs helpen te leren over de geldende lage of geen rente lening programma’s en staat of de federale belastingvermindering voor het installeren van een betere isolatie.

Neem contact op met uw Staatscommissie Energy, plaatselijke energiebedrijf of lokale huis centrum voor de optimale R-waarde in uw regio.

OK! Met deze overwegingen in het achterhoofd, is het tijd om je spullen op orde te krijgen. Deel 2 in deze serie bevat alle tools die je nodig hebt om het even welk type van de zolder isolatie of ventilatie te installeren.