voor- en nadelen van het platform framing

De term platform framing wordt gebruikt door bouwers om te verwijzen naar 2 of meer verhaal huizen die 1 niveau zijn gebouwd in een tijd, wat betekent dat elke verdieping wordt het platform waarop de volgende set van de muren worden gebouwd. De wanden staan ​​de ondervloer.

Platform framing is de meest voorkomende methode voor het framing huizen en kleine appartementsgebouwen in de Verenigde Staten. De voordelen wegen veel zwaarder dan de nadelen. Een verouderde uit van de bouw genoemd ballon framing is beschikbaar, maar platform framing is de beste methode.

De voordelen van Platform Framing

Het eerste voordeel platform ontwerpen is dat het kortere stukken hout. Het biedt ook een dichte vloer oppervlak waarop de timmerlieden kunnen werken. Het biedt een hogere duurzaamheid en structurele integriteit, en bovendien, de holle ruimten zorgen voor brand stopt op elk niveau.

De nadelen van het Platform Framing

Een nadeel met platform framing heet verticale krimp. Omdat de vloer bestaat uit een dikke laag hout met het graan die horizontaal kan leiden tot verticale krimp van het frame wanneer het hout droogt, waardoor spanning op de gelakte oppervlakken.