het aanbrengen van pre-emergent herbicide

Hoe een Pre-Emergent Herbicide Works

Het toepassen van het herbicide

Later in het jaar

Er zijn verschillende manieren om een ​​pre-emergente herbicide toepassing. Inzicht in hoe dit soort herbicide werkt en wanneer deze toe te passen in de loop van het jaar zal een lange weg te gaan tot het maken van het zo effectief mogelijk te maken.

Dit type herbicide wordt vroeg gebruikt in het groeiseizoen en voorkomt dat zaden ontkiemen als het weer warmer wordt in het voorjaar. De herbicide een belemmering en afdichting rondom het zaad, waardoor het onmogelijk wordt het zaad te ontkiemen en te groeien nieuwe fabriek. Het is belangrijk niet te beluchten na het aanbrengen van het herbicide beluchting omdat de afdichting rond het zaad kan breken. Als u besluit om uw gazon te beluchten, het proces te voltooien voordat met behulp van een pre-emergent herbicide.

De twee meest gebruikte methoden voor het aanbrengen van een pre-emergent herbicide onder andere met behulp van een spuitfles en een gazon spreader;. U kunt pre-emergent herbiciden te kopen al gemengd en in sprayvorm. Wanneer u de veldspuit gebruiken, richten zich op specifieke gebieden in uw gazon of de tuin. Onthoud waar onkruid groeide vorig seizoen en verwachten zaden zijn er nog in de grond. Als je kunt identificeren en lokaliseren deze potentiële onkruid gebieden, kunt u herbicide toe te passen voordat ze beginnen te groeien. U kunt een sproeier effectief te gebruiken nadat u de stekker uit kleine onkruid dat al begon te groeien. Grondig genieten van het gebied door het sproeien van de herbicide op de locatie waar de wiet was gevestigd. Hoewel deze methode tijdrovend kan zijn, zal het effectief in het voorkomen opkomende planten worden vastgesteld onkruid. U kunt effectief elimineren nieuwe kwakzalver gras zaailingen en hoe meer resistente wortelstok wortels door eerst te trekken kleine groei en vervolgens de toepassing van het herbicide,. Als je niet het herbicide pre-mixed te kopen, moet u de herbicid te kopen en meng het met water voordat u het in een sproeier. Rugzak sproeiers zijn goed voor toepassing herbiciden omdat ze een pomp druk spuitpistool, gemakkelijk te gebruiken en doorkruisen een groot erf minder inspanning;. De andere methode van het aanbrengen van een pre-emergente herbicide door het verspreiden korrels op het gazon met een spreader. Granules worden vaak gecombineerd met gazonmeststof, waardoor dit soort toepassingen dubbel effectief. Spreaders met een kleine bak kan handheld zijn. Spreaders hebben handslingers of wielen en beide soorten automatisch betalen de korrels. Dispurse granules gedurende het gehele grasveld en zet de sprinklers of slang aan de grasmat water teneinde het herbicide activeren.

Zodra het weer begint op te warmen is het meestal te laat om pre-emergent herbiciden te gebruiken. Gebruik in plaats daarvan een post-emergent herbicide. U moet zich richten onkruid dat al uitgegroeid hebben vastgesteld bij het gebruik van post-opkomende herbiciden en moet je ze meerdere malen aan te brengen in de loop van de zomer. Terugschakelen naar de toepassing van een pre-emergent herbicide in de late herfst om te voorkomen dat verdere groei van onkruid in de komende lente.