een eenvoudige aanpak om opgeheven paneel lambriseringen

Stap 1 – Meet de betimmering

Stap 2 – Markeer de Studs

Stap 3 – omgehakt de Paneling

Stap 4 – Installeer de boven- en onderzijde

Stap 5 – Knip en installeren Extra lambrisering

Paneelfrezen lambrisering is niet alleen een unieke manier om het uiterlijk van de wand, wordt vergroten door meer diepte aan het oppervlak, maar het kan ook helpen om de wand daaronder ondersteunen, waardoor het duurzamer en beter in staat om schade door huisdieren weerstaan , kinderen en andere slijtage. Lees verder voor een korte handleiding over hoe om opgeheven paneel lambriseringen te maken in een eenvoudige manier voor uw huis.

Ten eerste, moet u de grootte van de panelen vast te stellen voor het gebied dat u wilt bedekken met lambrisering. U kunt dit doen door het meten van de hoogte van de panelen op de muur met het meetlint. Herinner dat de lengte van de panelen groter dan de totale hoogte van de panelen moet zijn om de juiste verhoudingen te bereiken. Maak een merk bij het verticale punt waarop u wilt dat de panelen om te stoppen op de muur. Gebruik het niveau om een ​​perfect horizontale lijn op dat punt dat, voor zover de panelen gaat rekt creëren.

Langs de lengte van de lijn die je over de muur hebt getekend, gebruikt u de stud finder op de bouten te lokaliseren. Markeren ze af duidelijk met de bouw tape, zodat u precies weet waar ze zijn als je spijkeren de lambrisering in de muur.

De panelen moet nu naar beneden worden op maat gesneden. Zorg ervoor dat de panelen die je hebt is het juiste type ontwerp op het voor de kamer. Gebruik de verstekzaag om de panelen te bezuinigen, zodat de lengte overeenkomt met die van de muur gebied dat u wilt de lambrisering op te installeren. Zorg ervoor dat u beschermingsmiddelen te dragen, terwijl u het verstek zaag gebruiken.

U moet eerst de bovenste en onderste delen van de panelen te installeren. Deze moet horizontaal passen over de muur, en de eerste moet worden opgesteld, zodat de bovenkant van het paneel ligt op de lijn die u eerder tekende. Spijker de lambrisering in de noppen met behulp van de schiethamer. Wordt bijpassende horizontale rij panelen aan de onderkant van de wand, net boven de plint.

De bijkomende panelen wordt verticaal georiënteerd tussen de twee horizontale rijen van lambrisering. Snijd de panelen op de juiste hoogte en leggen ze in rijen tegen de muur. Bepaal of je wilt om ruimte te laten tussen hen of laten kont tegen elkaar. Wanneer u het ontwerp hebt vastgesteld, controleer het eerste paneel stuk voor vlakheid, en spijker het in de bovenste en onderste paneel rijen. Herhaal dit met de rest van de panelen tot je de muur hebt gedekt.