de dag van een vader hulpmiddel geschenk gids

Novice DIY Dad Gereedschap

Ervaren DIY Dad Gereedschap

onderwerpen

Het is waar – de meeste vaders houden van gereedschappen. Of het nu voor een verjaardag of Vaderdag, een gereedschapskist vol met handige tools is het perfecte cadeau. Plus, in tegenstelling tot die “No. 1 papa “mok, dit is iets wat hij zal daadwerkelijk gebruikt. Voor deze lijst, zal power-gereedschap toebehoren en tuingereedschap niet worden opgenomen. In plaats daarvan, Hieronder vindt u een basislijst instrument verdeeld in secties voor de beginnende doe-vader en de ervaren doe-het-vader, zodat u kunt uw vader kan verrassen met net wat hij nodig heeft.

Een beginner DIY vader is handig genoeg om dingen rond het huis vast te stellen en te bouwen kleine projecten. Waarschijnlijk heeft hij een kleine tool opslaggebied zoals een kast of een deel van de garage of kelder. Hij heeft een basisset van gemeenschappelijke, multi-use handgereedschap, elektrisch gereedschap en accessoires. Hier zijn een aantal must-haves voor uw gereedschapskist gift; Tip:. Om geld te besparen op de lange termijn, niet de aankoop van de goedkoopste gereedschappen. Elektrisch gereedschap moet een leven voor een non-pro DIYer, evenals de meeste accessoires duren. A “huiseigenaren model” is meestal lage kwaliteit.

Ervaren DIY dads kan op iets oplopen tot klein huis aanvullingen en remodeling. Aandachtsgebieden variƫren sterk, maar dit gedeelte toont enkele van de beste add-ons voor een beginnende doe-vader, met inbegrip van upgrades. Om het te nemen een stap verder, verras uw vader door het geven van hem zijn eigen DIY ruimte, zoals door het installeren van garage rekken voor opslag van gereedschap.