architectuur woningen: hoe een drijvend huis esthetische te creëren

“Floating” Homes

Gebruikte materialen in Decorating

dakbedekkingen

Met behulp van Windows als een Verlichting Bron

Planten en vegetatie

regen Verzamelaars

Buitenverlichting

Cantilevering een Addition

Architectuur woningen kunnen sterk variëren van de ene naar de andere. Er zijn vele manieren om verschillende elementen van de architectuur op te nemen in een huis. Er zijn ook verschillende manieren om een ​​”zwevende” house esthetische creëren. Je kunt alles van water om verlichting te gebruiken om dit soort mooie esthetische ontwikkelen in uw huis.

Drijvende woningen komen in een verscheidenheid van vormen en maten en kan recht worden gevestigd op de kust waterweg of in het binnenland waar toegestaan. Er is bijna geen grens aan wat je kunt doen esthetisch. Uw grootste zorg, als het kopen van een oudere drijvend huis, is om ervoor te zorgen dat de basis is in goede vorm als het is deze dat het huis houdt een vlotter. Beschouw het als een chassis waarin alles verbonden.

Laat je fantasie je gids zijn bij de keuze van materialen aan de buitenkant of het interieur van het huis te versieren. Houd in gedachten dat het huis zal worden onderworpen aan een hoge vocht, en zelfs contact met water de hele tijd. Kies lichtgewicht meubels voor binnen en buiten, zodat u uw drijvende constructie niet zal overbelasten.

Voor dakbedekkingen overwegen het gebruik van zonnepanelen op het dak te leveren en of aan te vullen uw elektriciteitsrekening. Veel zonnepanelen komen in een verscheidenheid van maten en vormen tot een aangename en aantrekkelijke uitstraling aan uw dak te lenen en kan ook fungeren als extra verlichting, net als een dakraam zou doen.

Om de mening van de buitenkant naar de binnenkant uit te breiden kunt u overwegen het gebruik van glazen of doorzichtige panelen om een ​​raam muur te creëren. Een die je zou kunnen uit te kijken en staren naar wat er gebeurt. Kies een kant die je het beste uitzicht voor wat je geïnteresseerd bent in zal geven. Misschien wilt u alleen kijken naar de natuur, terwijl binnenshuis ontspannen of wilt u misschien om te zien wie is voorbij met al zijn drukte.

Op uw veranda of veranda kon je een veelheid van opknoping planten met een mengsel van groen en bloemen aan uw verbeelding vervoeren naar een tropisch eiland te hebben.

U kunt een regenmeter die zullen worden verwerkt in een vuilwatertank om u een toevoer van vers water te geven bevatten.

Buitenkant waarschuwing verlichting zou iets over na te denken, omdat je op het water, en kan worden onderworpen aan wat mist. Het is mogelijk dat je zou kunnen hebben iemand tegen het lijf in uw huis wanneer slechte weersomstandigheden te produceren slecht zicht. Verlichting kan ook worden gebruikt voor de avond wanneer u buiten kunt zitten en genieten van de sfeer van het zijn op het water, maar zorg ervoor dat je een soort van citronella kaarsen om de insecten af ​​te weren.

Probeer het toevoegen van een toevoeging door cantelevering met stalen constructie balken. Uitkragende kan een gevoel van “gewichtloosheid” toe te voegen. Het kan ook een groot deel toe te voegen aan het ontwerp van uw huis en aan het algemene gevoel.