Alles over dubbele beglazing

Basic Construction

isolerende Properties

gebruikte gassen

reflecterende eigenschappen

Dubbele beglazing hebben de oudere versies van Windows vervangen omwille van hun energie-efficiëntie. Deze vensters werken veel beter om het huis te isoleren en houden de warmte ontsnapt door middel van enkele ruit.

Een dubbele ruit is gebouwd in de manier waarop het zijn naam krijgt. Er zijn twee ruiten van vensters die worden gescheiden door een kleine vacuüm van lucht. De frames worden in het algemeen vervaardigd van hout, vinyl of glasvezel materiaal voor verbeterde isolatie en betere prestaties.

Dubbele beglazing hebben inerte gassen die in het vacuüm tussen de twee glasbladen worden gepompt. Dit gas werkt om de warmte ontsnapt houden evenals houden de warmte van het binnenvallen van de woning in de zomer.

De inerte gassen die werken om de warmte ontsnapt het huis te houden kan kooldioxide, argon of krypton zijn. Dit gas vormt een barrière die warmte blijft binnen en stoot hij uit het raam.

Veel dubbele beglazing die vandaag de dag worden vervaardigd hebben een lage emissie coating op het glas die warmte uit de buurt van het venster zal weerspiegelen. Deze lage-E laag een microscopische film van metaaloxide die werkt aan het huis warm in de winter te houden, en als gevolg van de stralen van de zon weg in de zomer.