alles over de herfst varen

Varen van de herfst Basics

Varen van de herfst Landschap Overwegingen

Varen van de herfst: Basic Care

1. Bodemtype

2. kunstmest

3. plagen

4. Watering

5. Sunlight

6. pH Balance

7. Temperatuur

8. Growth Pattern

Binnen de niche van de niet-bloeiende sierplanten, varens, zoals de herfst varen zijn erg populair. Dit is grotendeels te wijten aan het feit dat het najaar varen is een vaste plant, hoeft minimaal onderhoud. Het is compatibel met de meeste weersomstandigheden. Autumn varen is geliefd om zijn heldere groene kleur die wordt volgehouden voor het grootste deel van het jaar, waardoor het een populaire tuinplant. Mensen die van plan tot het najaar varen grenzen of tapijt gebieden in hun tuinen te ontwikkelen, moeten een basiskennis over de verschillende aspecten van deze plantensoort.

Varen van de herfst wordt ook wel de herfstvaren. Het wordt ook aangeduid als de roze schild varen door een gering roodachtige tint de bladeren ontwikkelen. Het is een groenblijvende, kruidachtige varen, idealiter geteeld in licht-koude, winterhardheid zones van 5-9.

Autumn varen wordt doorgaans gekweekt in combinatie met andere, bloeiende planten. Omdat het een varen, wordt gekweekt voor zijn vermogen om een ​​donkergroene achtergrond te verstrekken aan exotische bloemen. De dikke bladerdek van deze varen maakt het ideaal voor de oprichting buiten de grenzen. De overschaduwd aard van de herfst varen maakt het ideaal voor huizen met grote tuinen. Autumn varen groeit meestal tot zowat 2 voeten in hoogte en ongeveer 18 centimeter in de breedte. Het wordt ook gebruikt als bodembedekker, omdat de eeuwig-groen uiterlijk.

Autumn varen is een erg makkelijke plant. Een aantal factoren die van invloed zijn groeipatroon zijn hieronder opgesomd

De grond mag niet erg rijk in termen van voeding, maar het moet goed uitlekken. Gewoonlijk potgrond vermengd met humus en perliet wordt aanbevolen. Het toevoegen van wat houtskool chips of spar schors bit zorgt voor een snellere afvoer.

Deze varen moet minimaal bemesting met een in water oplosbare meststof. Idealiter zou de bevruchting worden gedaan op een maandelijkse basis, in het bijzonder voor de lente. Het gebruik van slow-release meststoffen wordt sterk aanbevolen, omdat dit zorgt voor een duurzame voeding voor de bodem.

Autumn varen heeft zeer weinig-pest-gerelateerde problemen. De enige bekende plagen tot enige schade veroorzaken schalen en wolluis afgezien van de passerende probleem van bladluizen. Handhaven van de juiste voorzorgsmaatregelen in de verplanten tijd zorgt ervoor dat-pest-gerelateerde problemen gemakkelijk worden vermeden. Het gebruik van pesticiden wordt aangeraden alleen in ernstige infecties.

De grond moet vochtig het hele jaar. Met lauw water wordt aanbevolen. Verneveling met warm water is bekend dat de vroege groei vast.

Autumn varen is een schaduw-liefhebbende plant. Er moet een volledig-schaduwrijke plek in de tuin. Een paar uur van fel zonlicht te kunnen schadelijk blijken. In de meeste gevallen kan fel zonlicht het najaar varen verschroeien.

De bodem moet licht zuur voor de beste resultaten. Echter herfst varen bekend aangepast aan de meeste grondsoorten als de gewenste suppletie met meststoffen wordt gedaan.

Deze varen kan niet overleven in hoge-temperatuur-zones waarin overdag temperaturen zijn hoog. Autumn varen kan aanpassen aan een hoge luchtvochtigheid zones en winter. Het kan overleven temperaturen tussen de 60 en 85 graden Fahrenheit met gemak. Matig lage temperaturen met koele schaduw voor het grootste deel van de dag is het meest geschikt voor het najaar varen.

Deze varen is beroemd om zijn horizontale groeipatroon. De jonge bladeren snel rijpen en moeten regelmatig snoeien. Het is aangeraden om te bezuinigen op de doden en volwassen bladeren in de richting van het begin van de lente. Na de eerste, enkele maanden van de initiële groei, herfst varen verspreidt eerder traag. Echter, de groeiende varens moeten sommige hanteren als een zekere mate van verwevenheid meestal wordt verwacht.