accentueren een badkamer met frameloze spiegels

V: Ik ben van plan om 2 frameloze spiegels te monteren in een badkamer zijn we het overspuiten, dan framing ze met hout gieten. Ik denk iets in de trant van 36×48-inch en 24×60-inches. Mijn vraag is of de kwaliteit van de frameloze spiegels thuis verbetering centra is hetzelfde als ik op een spiegel en glas winkel zou krijgen? Door kwaliteit, ik bedoel niet dat ze behouden hun helderheid en uiterlijk? Mijn tweede vraag is hoe het beste te monteren deze spiegels. Ik heb gelezen over het gebruik van een soort van lijm, maar heb ik nodig om hen te ondersteunen in een of andere manier, terwijl de lijm droogt?

A: De kwaliteit van de spiegels kunnen sterk variëren. Als je kijkt in de spiegel, moet je meer dan alleen uw flat reflectie te zien. Het moet wat diepte hebben. Dit is wat je wilt zoeken bij het vergelijken van de kwaliteit spiegel. Kwaliteit badkamer spiegels zijn speciaal afgedicht op rug en randen om stoom en vocht te voorkomen. Als u met minder genoegen nemen, zal uw spiegels mist en af ​​te breken binnen een korte tijd, ondanks uw investering in hen. Verwacht meer te betalen voor goed afgesloten en kwaliteit spiegels van een gerenommeerde glas en spiegel winkel. Zorg ervoor dat u uit te drukken dat je spiegels zullen worden blootgesteld aan vocht en vocht en dat zij moeten worden verzegeld. Het huis centrum spiegels zal niet van dezelfde kwaliteit zijn, met name in de maten.

Als u van plan bent om de spiegel direct voldoen aan de muur, moet u spiegel mastiek te gebruiken, omdat dit zal voorkomen dat de spiegel raakt verkleurd wanneer u de lijm te zetten. Als u van plan bent om de spiegels met molding frame, kun je gewoon gebruik maken van het vormen om de spiegel zijn plaats te houden, terwijl de mastiek droogt. Gewoonlijk spiegels van deze grootte zijn gemonteerd met mastiek en een “J” kanaal op de bodem of andere vormen en ondersteuning op de bodem. U kunt dan inlijsten ze zoals u dat wilt. Tenzij je met grote glazen of spiegels eerder hebben gewerkt, is het misschien zelfs de moeite waard om een ​​professionele doen de basisinstallatie. Deze manier hoef je niet zorgen te maken over pauzes of chips. Met de grootte verwijs u naar, zou je ook het glas of spiegel winkel doen de installatie. De installatie moet niet veel kosten aangezien het niet veel tijd in beslag nemen, en zij zullen de spiegels vervangen als ze breken. Je verliest als je ze te breken.