8 beste toepassingen voor een zonneoven

De zonne-oven is uitgegroeid tot een populair alternatief voor vele kampeerders en anderen die buiten of weg te koken thuis. Solar ovens kan niet praktisch voor allerlei koken, maar sommige soorten warmhoudoven situaties opgevangen door deze oven hernieuwbare energie. Hier zijn enkele van de meest populaire toepassingen voor een zonneoven.

koken van groenten

Met verse groenten of vegetarische gerechten, er is geen vereiste minimum temperatuur, waarbij zonne-oven maakt koken makkelijker. Probeer roosteren paprika, squash, courgette, champignons, of een combinatie van greens. Items zoals aubergine of aardappelen zijn moeilijker en kunnen veel langer kooktijden. In het algemeen, de soorten groenten die kunnen worden rauw gegeten zijn het makkelijkst om te dienen uit een zonneoven.

Pre-gekookte vleeswaren

Deze dagen, kunnen klanten in de supermarkt kiezen tussen ruwe, onbewerkte vlees en degenen die zijn pre-gekookt, gerookt of anderszins bewerkt voor langere-termijn gebruik. Als het gaat om solar cooking, proberen te fine-Cook een tonijnsteak of karbonade misschien niet het beste idee voor beginners. Werkt echter een zonneoven goed voor voorgekookt vlees, aangezien het slechts wordt gebruikt voor het verwarmen van het voedsel.

pasta’s

De zonne-oven kan goed werken voor langzaam koken van verschillende soorten pasta zonder overkoken deze delicate bloem voedingsmiddelen op basis van. Gooi in een aantal saus of ander verzinsel van uw keuze, en je hebt een makkelijke zonneoven maaltijd kreeg.

Natuurlijke Baked Goods

Omdat de zonne-oven heeft minder nauwkeurige besturing, is het een goed idee om uw bakken recepten zo eenvoudig mogelijk te houden. Mengsels van bloem en natuurlijke ingrediënten kan goed doen, waar geavanceerde recepten met inbegrip van gisten en soortelijke warmte chemie niet zo succesvol kan zijn.

peulvruchten

Sommige van deze voedzame voedingsmiddelen, beter bekend als bonen, kan ook grote solar cooking nietjes. Sommigen zullen moeten worden voorgeweekt als ze om een ​​redelijke tijdsduur vergemakkelijken gedroogd.

koolgerechten

De winterharde koolblad in rood en groen rassen kunnen een goede basis naast een langzame koken zonne-recept zijn. Voeg wat stukjes voorgekookt corned beef, aardappel, knoflook of wat dan ook is bij de hand en u kunt een traditionele Ierse gerecht gemaakt in de zon hebben.

Banana Based Gebakjes

In solar cooking, een oude veganistisch truc is handig: substituut banaan voor sommige gebak ingrediënten om het gemakkelijker maken om een ​​goed eindresultaat te komen met de kracht van de zon.

-Kruid gearomatiseerde gerechten

Verse kruiden kan de perfecte aanvulling op een zonne-gekookt gerecht. Met een beetje minder warmte op hen, kan een verscheidenheid aan groene kruiden uit koriander en basilicum om rozemarijn, peterselie en oregano alle behouden veel smaak en geven hun smaak om een ​​maaltijd.

De bovenstaande zijn enkele fundamentele ideeën voor zonne-recepten die een goede kans om goed uit te werken. Experts raden koken in de ochtenduren, bij voorkeur tussen 9 en 10 uur. Wat oefening zal helpen beginners welke soorten kooktijden het algemeen nodig zijn voor hun specifieke recepten en hoe lager de warmte van een schotel zal beïnvloeden.