6 manieren om uw polyester boot te behouden

Heeft u een schema

Geef het een goede wasbeurt

Wax Met Kwaliteit Polish

Fix Cracks Onmiddellijk

Vervang Pump Jaarlijkse

Gebruik persoonlijke beschermingsmiddelen

Wanneer een polyester boot goed wordt onderhouden zal de eigenaar voorzien van vele jaren plezier, plezier en grote vissen. Een van de grote voordelen van de glasvezelboot is dat ze niet veel onderhoud nodig. Sommige van de onderhoudsbehoefte die vroeg of laat zal komen is de noodzaak om eventuele scheuren te herstellen, te herschilderen de romp, of geven het een goede polish. Als u eigenaar bent van een polyester boot, zult u veel baat hebben bij de mogelijkheid om deze vrij van problemen met het juiste onderhoud te houden. Hier is een korte handleiding om u te helpen uw polyester boot te behouden voor jarenlang plezier.

Het onderhouden van een polyester boot is niet een moeilijk ding om te doen, maar het moet worden gedaan op een consistente basis. Het opzetten van een kalender aan te houden de boot op zoek schoon, met verse verf, of het controleren van de belangrijkste onderdelen op tekenen van slijtage of falen.

Een van de beste manieren om uw polyester boot te behouden is om het schoon te houden van vuil, vlekken en zoutwater opbouw. Het houden van een periodieke schema van het wassen van het naar beneden zal helpen om niet alleen het schoon te houden, maar ook houden u op de hoogte van andere onderhoud. Bij het wassen van een polyester boot die u niet wilt zware schuurmiddelen gebruiken in uw reinigingsoplossing. Een eenvoudige combinatie van warm water en afwasmiddel geschikt is genoeg.

Zodra de polyester boot gewassen moet worden beschermd met een goede kwaliteit was. Deze wax is van belang voor het geven van de lak een goede glans en ook een harde schaal. De verf op de polyester boot zal niet vervagen in de hete zon en het zal niet verkleuren als gevolg van blootstelling aan het water en zout. Poolse voorzichtig bij het gebruik van een aangedreven buffer, zodat je niet te graven in de romp zelf.

Een polyester boot kan gevoelig zijn voor kleine scheurtjes in de romp zijn als je veel van het zeilen in ruwe water te doen, of als je naar het strand boot voor land excursies. Deze kleine scheurtjes kan veranderen in zeer grote scheuren in een korte tijd als ze niet worden behandeld. U kunt dit eenvoudig te bereiken met een glasvezel reparatieset. De epoxy in de kit verspreid op het oppervlak van de boot en uitharden een gladde afwerking.

Een van de belangrijkste problemen met een polyester boot, of een boot is overigens de pomp. Als de pomp niet goed werkt het niet ontdoen van het water dat sijpelt binnen te komen. Om deze reden moet de pomp worden vervangen per jaar of om de twee jaar als u uw boot niet regelmatig gebruiken. Het is een eenvoudig proces en gedaan met elementaire handgereedschap.

Glasvezel kan gevaarlijk zijn bij inademing. Bij het doen van elke prep werk voor het schilderen, het schoonmaken van de romp, of repareren van scheuren gebruik maken van persoonlijke beschermingsmiddelen, zoals maskers, handschoenen, bril, en full body beschermende pakken. Dit zorgt ervoor dat je niet ademen in de deeltjes of bloot jezelf aan de schoonmaakmiddelen en plamuur.