6 bovengrondse glasvezel zwembaden onderhoudstips

Tip # 1 – Water

Tip # 2 – Chloor

Tip # 3 – Pool Cover

Tip # 4 – Structuur

Tip # 5 – stofzuigen

Tip # 6 – Filters

Boven de grond glasvezel zwembaden kan lijken als een zegen in de hete zomer, wanneer ze bijna elke dag gewend bent. Het onderhoud van deze pools is echter iets dat moet het hele jaar beschouwd. Goed onderhoud van bovengrondse glasvezel zwembaden, houdt ze in goede orde en geeft hen veel langere levensduur. Indien er problemen zijn, is regelmatig onderhoud betekent dat je ze vroeg te vangen, wanneer ze makkelijker op te lossen.

Voor het gebruik van het zwembad in de zomer, aftappen en vullen met vers water. Dit is een hele klus, maar een zeer de moeite waard is, als het zwembad zal veel leuker zijn en het zal veel gemakkelijker om de hoeveelheid chloor in het water onder controle te houden.

Het is belangrijk om de hoeveelheid chloor in het zwembad zeer regelmatig te controleren. Als u niet voldoende chloor hebben, is algen zal ontwikkelen, en dit zal uiteindelijk het veranderen van de kleur van het water, totdat het lijkt op een groene vijver in het bos, iets wat je echt niet wilt.

Afhankelijk van waar je woont, een goed onderhoud tip is om een ​​zware schok te geven aan het begin van het zwemseizoen. Gebruik 2 zakken van shock, en vervolgens nog eens rond het begin van augustus. Eenmaal per week, moet je ook ervoor zorgen dat het zwembad krijgt een grotere concentratie van chloor, tot het niveau hoog te houden. Wees er zeker van te houden vaak het controleren van de alkalische niveaus, ook.

Het zwembad moeten worden gedekt alle herfst en winter, om te voorkomen dat vuil uit het water, dit is vooral belangrijk als er bomen in de buurt van het zwembad zijn. Door dit te doen, en het gebruik van een zwembad scherm wanneer het zwembad niet in gebruik tijdens de zomer, bespaart u veel van terug te breken werk.

Ga rond en controleer de structuur van het zwembad elke week tijdens de zomer. Kijk naar de integriteit, onderzoekt alle aansluitingen, en zoeken naar eventuele kleine lekken. Doe dit wekelijks in de zomer en op maandbasis voor de rest van het jaar. Dit zal u helpen eventuele problemen te vinden, terwijl ze nog in de beginfase.

Verwijder eventueel vuil van het oppervlak van het water in de bovengrondse glasvezel zwembad dagelijks, in het zwemseizoen (bekend als het afromen van het zwembad). Tijdens de zomer, moet u ook zeker van dat u stofzuigen het zwembad op een regelmatige basis te zijn. Dit vuil dat op de bodem is gezonken verwijderen. Wees ervan bewust dat je nodig hebt om langzaam te gaan, om te voorkomen dat roeren tot het sediment dat er sprake is geregeld.

De taak van de filters is te vangen puin. Als ze verstopt raken, dan zal de pomp niet zo efficiënt werkt, welke problemen in het zwembad kunnen veroorzaken. Je moet de filters minstens een keer per week controleren tijdens het zwemmen seizoen, en misschien vaker, en reinig ze uit wanneer dat nodig is, om ervoor te zorgen het mechanisme werkt goed. Door dit te doen, zul je sterk de levensduur van de zwembadpomp uit te breiden.