5 winter scheppen hacks

1. Behandel Uw Schop in Cooking Spray

2. Draag sokken over Schoenen

3. Maak een Salt Alternative

4. Stel een scheppen van Schedule

5. Gebruik de No-shovel Solution

onderwerpen

Schrijver, ondernemer, Veganistisch en Naturalist Blogger, en recente MBA. Oprichter van Siteforhumans.com en Prince of Wales Vegan Shoppe.

Voordat ik mijn bedrijf begon, werkte ik voor een krant en een van mijn taken was om ervoor te zorgen de ochtend leveringen werden opgehaald op tijd. Hoewel het was niet de zwaarste baan die ik ooit heb gehad, het betekende dat ik reed rond op 3:00 in alle weersomstandigheden. Ik was goed in de regen en verdragen de kou, maar het was de sneeuw die continu moet me, en zoals winterweer is net om de hoek, voelde ik dat het tijd was om een ​​beetje van wat ik geleerd heb bij het werken in de elementen onthullen. Sneeuw is een mooie natuurlijke wonder, maar voor één gevangen onvoorbereid het kan ook een enorme pijn in de nek. Daarom is dit artikel zal detail 3 leven hacks Ik leerde toen scheppen en het omgaan met de sneeuw die je kan helpen bij het omgaan met de winter slechtste.

Zoals iedereen die in de sneeuw kunnen getuigen, zijn er veel verschillende soorten van sneeuwval. Een aantal is licht en luchtig, die snowdrifts dat het zicht beperken creëert, en anderen zijn zwaar en groot voor verpakking. Het is de zware, natte soort die de neiging om de meest moeilijk om schop te bewijzen, dus toestaan ​​dat deze DIY hack om je last te verlichten.

Om sneeuw en ijs te houden van vast te houden aan uw shovel, gewoon een dun laagje van het koken olie op de voor- en achterkant spuiten. Om een ​​puinhoop later te vermijden, vergeet niet om enkele handdoeken handig om het gereedschap te vegen met zodra de sneeuw wordt ontruimd hebben. Als ik je vertel deze truc maakt scheppen makkelijker, vertel ik de waarheid. Het werkt zo goed dat ik blijf een blik in mijn winter bereidheid zak in de kofferbak van mijn auto.

Hier is een koele hack voor extra tractie bij het scheppen. Volgens een studie gepubliceerd in het New Zealand Medical Journal, om onnodige vallen te voorkomen bij het betreden op de grond glad zijn, moet een tweede laag van de sokken worden gelegd op meer dan schoenen. Deze onconventionele methode voor extra tractie heeft blijkbaar sterk omarmd door de lokale bevolking, zozeer zelfs dat de gemeenteraad van de stad Dunedin moties advies in te winnen voor de bewoners heeft gemaakt.

De verspreiding van zout in de winter is zo vaak waar ik vandaan kom, dat ik was eigenlijk heel verbaasd om te leren wat voor soort schade die de gewoonte kan toebrengen aan lokale wegen en trottoirs. Blijkbaar is de minerale langzaam vreet allen geharde beton komt in contact met, en hoewel er afdichtingsmiddelen en speciale technieken die erosie vertragen, dit doe hack een eenvoudig alternatief tegen beschadiging. Voeg een zout alternatief met de volgende ingrediënten

1 theelepel van generieke afwasmiddel

1 TB aan alcohol

1/2 liter warm water

Combineer de bovenstaande ingrediënten samen in emmer en giet het mengsel over trottoirs en paden om snel ijs te smelten zonder beschadiging van loopbruggen.

Ondanks het leven in een met sneeuw gevuld gebied mijn hele leven, ik wist niet dat tot voor kort de logica achter een scheppen schema. Volgens de oude timers in mijn buurt, als er veel sneeuw is voorspeld het ergste wat men kan doen is hol in voor de nacht, waardoor de enorme snowdrifts te worden geschept in hun geheel de volgende ochtend. Blijkbaar moet men een schema instellen om licht schop om de één tot twee uur, afhankelijk van de verwachte hoeveelheid, dus het voorkomen van een enorme stapel-up in een keer later te verwijderen.

Hebt u ooit uw voorruit van overmatig ijs en sneeuw te beschermen door het plaatsen van een stuk karton op de top van het aan een schoon, schraap-vrije voorruit vinden wanneer de volgende ochtend ontdekt? Deze DIY hack werkt op vergelijkbare wijze. Wanneer een winterse storm wordt verwacht, plaats een plastic dekzeil overbelicht trottoirs en voetpaden, met elke hoek door stenen of stukken hout gehouden. Hoe vreemd het ook klinkt, zodra de sneeuw vlagen einde, alles wat men moet doen is te trekken op de hoeken van het zeil, het blootleggen van een onbevlekt, bevroren pad. Ik weet dat het simplistisch klinkt, maar dit doe-het-hack werkt echt!