5 tips om het houden van een uitlaatventilator vent schoon

Vent Stofzuigen

Vent Vegen

filter Voorwaarde

Stel Maandelijks Cleaning Schedule

Stel Jaarlijks Reiniging Schedule

Het houden van uw afzuigkap vent schoon helpt om de lucht in uw huis of bedrijf schoon te houden. De uitlaat van is ontworpen om stofdeeltjes, pluisjes en warme lucht uit je omgeving te verwijderen. De pluizen en stofdeeltjes hebben de neiging om uw ventilatiesysteem belemmeren in de tijd en ervoor zorgen dat uw huis te benauwd. U kunt uzelf significant geld door het houden van uw afzuigkap ventilatieopeningen schoon door het volgen van deze tips.

Als het een tijdje geleden dat je uitlaat fan vent is gereinigd is geweest, kan de ophoping van stof en vuil in de vleugel zwaar zijn. Stofzuigen de vent met een winkel-vac stofzuigen systeem kan helpen om de meerderheid van de opbouw uit de vent te krijgen. Zorg ervoor dat u een masker voor bescherming als je onderworpen aan allergieën.

Stofzuigen uitlaat fan opening vanaf de buitenkant en de binnenkant wordt aanbevolen. De stof en vuil dat je niet kon bereiken van de binnenkant van uw huis kan worden bereikt vanaf de buitenkant.

Hoewel stofzuigen een opening verwijdert het meeste stofballen en pluisjes opgesloten in de opening, is er de mogelijkheid van stof en vuil die kunnen worden geplakt langs de wanden van de opening. Neem een ​​bezem en veeg de muren van de vent helemaal zo ver als je kunt bereiken om het puin van de muren te verwijderen. Hiermee wordt voorkomen dat stof en vuil deeltjes in de toekomst van het hebben van iets vast te houden aan wanneer de ventilator wordt het reinigen van de lucht. Een traditionele stofjas met een verlengde handvat is een doeltreffend instrument om het stof te verzamelen.

Vegen uw afzuigkap vent aan de buitenkant van uw huis zo goed als de binnenkant zorgt ervoor dat u in staat om de stof en vuil dat je niet kon bereiken van binnenuit te bereiken zijn.

Een van de makkelijkste borden naar uw vent systeem slecht werkt is de aanwezigheid van stof in uw huis of kantoor. Het is noodzakelijk om de filter die leidt naar de uitlaat ventilator, die ook stof en vuil opbouw toont veranderen. Het veranderen van de filter minstens één keer per maand zal helpen om de lucht schoon en het stof tot een minimum.

Consistentie is de sleutel tot het houden van uw afzuigkap vent in goede staat. Het is een goede gewoonte om een ​​schema instellen voor een maandelijks vent schoonmaken voor preventief onderhoud. Als u het wijzigen van uw vent filter op een maandelijkse basis, is het een goed idee om de reiniging van de ontluchting te voltooien op hetzelfde moment, zodat alles wordt gedaan in een keer.

De maandelijkse schoonmaak die je doet op je ventilator vent is goed preventief onderhoud. Toch zal een jaarlijkse diepe reiniging van uw afzuiging samen met uw HVAC-systeem ervoor zorgen dat uw huis blijft een schone lucht milieu. Het zal nodig zijn om contact op met een professionele vent schoonmaak tot diep reinigen van uw openingen met high-powered stofzuigers en ventileren vegen systemen. U kunt het schoonmaken tot het volgende jaar te handhaven.