zolder ratten: ontdoen uw huis van ongedierte boven

Er zijn twee soorten van rat die in het algemeen op zolder binnenvallen: The Norway rat en het dak rat

The Norway rat weegt tussen de 12 tot 16 ounces en de lengte is 6 tot 8 inches. Zijn bruine vacht is ruig en grof. Het heeft kleine oren en ogen, een stompe neus en geschubde staart. Noorwegen ratten graag papier, gras of andere zachte materialen te gebruiken om hun nesten te bouwen.

Het dak rat weegt ongeveer 5-9 ounces en groeit tot een lengte van 7 tot 10 inch. Een spitse neus, grote oren en zwarte gladde vacht zijn aanwijzingen dat je dak ratten in uw zolder. Roof ratten liever nest van de grond en zijn meestal te vinden in stedelijke gebieden.

Een vrouwelijke zolder rat kan een gemiddelde van 4-7 nesten per jaar hebben acht tot twaalf pups in elk nest.

Stap 2 – Bepaal Hun Access Points

U moet grondig doorzoeken van uw huis van de kelder tot alle gebieden waar de ratten winnen ingang te vinden. Mogelijke toetreding punten voor een zolder rat zijn ramen, deurdrempels, nutsleidingen en inhammen, daken en regenpijpen.

Stap 3 – Volg uw Rats

Het volgen van de start- en landingsbanen van een zolder rat helpt u erachter te komen hoe ze krijgen in uw huis. Bestrooi ongeparfumeerde babypoeder of bloem over vermoedelijke rat verkeer om de start- en landingsbanen van de ratten te zien. Ook op zoek naar uitwerpselen en vlekken links van de vette vacht van de rat. Zolder ratten kunnen gaten knagen in hout en schade aan de elektrische bedrading.

Stap 4 – Seal Off the Attic

Houd in gedachten dat ratten door een gat kan knijp de grootte van een kwart. Gebruik stalen gaas om de openingen af ​​te dichten, want ratten kunnen kauwen door hout en zelfs beton.

Stap 5 – Set Traps

Snap vallen zijn de meest humane efficiënte manier om zich te ontdoen van ratten in de zolder. Ratten zijn van nature wantrouwend tegenover nieuwe dingen geplaatst in hun omgeving, dus je moet om ze te gebruiken om de valkuilen voor hen instellen. Laat een paar uitgeschakeld vallen met pindakaas om de ratten comfortabel om hen heen voelen. Dan, na een week of zo, stelt de vallen de lente. Deze methode stelt u in staat te vangen een groot percentage van de ratten voordat ze zich kunnen voortplanten en bang weg van de valkuilen. Gooi karkassen onmiddellijk.