voordelen van een lage flush toilet

Minder water, meer besparingen

Milieuvriendelijk

Kleine maat

Voldoet aan Water Behoudswetten

populair

Er zijn verschillende voordelen aan een lage flush toilet dat het een waardevolle investering voor elke huiseigenaar te maken. Als u overweegt nieuwe armaturen voor uw huis verbouwen project, of wanneer u het uitkiezen van armaturen voor een nieuw te bouwen, willen dat u de meest moderne units halen omdat ze de kosten en voordelen voor het milieu. Voordat u beslist op sanitair, is het belangrijk om de voordelen van een lage flush toilet op een standaard wc begrijpen. Zet de voor- en nadelen naast elkaar om te zien of de investering is de moeite waard.

Een lage flush toilet is ontworpen om minder water te gebruiken per flush. De nieuwere toiletten slechts 1,6 liter per spoeling. Dit is een significant verschil ten opzichte van eerdere modellen die gebruikt worden tussen 3,5 en 7 liter per spoeling. Dit betekent dat het gemiddelde gezin $ 100 per jaar zal besparen in het water kosten over de oudere stijl toiletten. In de loop van een 30-jarige hypotheek die een besparing van meer dan $ 3000 zou gelijk in de waterrekening voor een huiseigenaar.

Door de manier waarop lage flush toilet bespaart op het water, wordt het milieuvriendelijk. Het gemiddelde gezin van 4 personen met behulp van een nieuwere wc zou bijna 22.000 liter water elk jaar besparen op het gebruik van een ouder model. In de loop van een 30-jarige hypotheek die familie meer dan 660.000 liter water zou redden. Dat is minder water worden gespoeld in de riolering en water beschikbaar is om te drinken en de landbouw. Met het watertekort dat uit begint in het westen van de Verenigde Staten, het behoud van water is een eerste zorg. Als één familie 22.000 liter zoet water kan besparen per jaar met behulp van een lage flush toilet dan een hele gemeenschap zou kunnen miljoenen liters water te besparen per jaar.

De tank op een lage flush toilet gebruikt niet alleen helft van het water dat een ouder model gebruikt, het is ook de helft van een ouder tank. Een van de nieuwere toiletten kan passen in een kleinere ontwerp ruimte en zich meer openstellen remodeling mogelijkheden voor u in uw badkamer.

In het westen van de Verenigde Staten en in het midden-westen woestijnen, in 1992, was er een reeks van de wetgeving aangenomen die richtlijnen geschetst voor de burgers gebruiken om water te besparen. Dat is rond de tijd wanneer lage flush toiletten werd populair in heel het land. Lage flush toiletten consumenten helpen zich te houden aan wetten die je misschien niet eens wist dat ze bestonden. Als u niet beschikt over een nieuw model toilet, dan moet u naar uw lokale bestemmingsplannen boord praten om te zien of er sprake is van regelgeving die bepaalt u een nieuw model wc installeren.

Aangezien de technologie omliggende lage flush toiletten vooruitgang, worden ze steeds de standaard norm in de leidingen wereld. Toen ze voor het eerst werden geïntroduceerd, ze misten het doorspoelen van de macht die de consument naar op zoek waren. Maar sanitair vooruitgang laag flush toiletten die kan werken op dezelfde manier dat de oudere 7 liter modellen die gebruikt worden om te werken gemaakt. Niet alleen zijn de nieuwe low flush toiletten kosteneffectief, ze zijn ook steeds de standaard in de sanitaire industrie.