voegen rente aan badkamer muren met textuur

Geboren in Columbus, Ohio, heeft Alyssa Davis altijd oog gehad voor de kleur. Die gespecialiseerd is in het ontwerpen van “levende” kamers, richt zij zich op een creatieve manier de integratie van planten in een ruimte, die een hele nieuwe dimensie en laag aan het interieur ontwerp voegt. Ze houdt van het helpen van fanatieke DIYers maken kamers die zijn levende, ademende meesterwerken.

textuur toe te voegen aan uw badkamer muren kan een leuke manier om de esthetische aantrekkingskracht van de kamer te veranderen, terwijl ook bezig om onvolkomenheden, deuken en deuken die normaal ruïneren een paint job en kan enige tijd duren om te herstellen verhullen. Texturing is vergelijkbaar met pleisterwerk, en kan een eenvoudige doe-het-zelf-project.

traditionele Plaster

Als u al gepleisterde muren in de badkamer, kan een verse laag van gips een manier om glad uit de afwerking of juist bestaande schade. De afwerking vacht kan worden gestructureerd of ruw, afhankelijk van hoe zwaar het gips is dat u gebruikt, hoeveel water je toe te voegen aan het gips en hoe de afwerking tools worden gebruikt. Voor een geweven look, is de finish gestippelde met een borstel voor een look die is gevlekt of structuur. U kunt zand toe te voegen aan de traditionele gips om een ​​nog getextureerde afwerking te krijgen, maar houd er rekening mee dat een zand jas niet zo snel als de traditionele gips doet heeft opgezet. Sand coatings worden vaak toegepast zeer dik en bewerkt rond met textuur pads, sponzen en troffels om de gewenste variatie en patroon dat u wilt bereiken. U kunt ook tint het gips voordat het eerder wordt toegepast dan gaat met een fundamentele witte of crème kleuren.

Spray texturen voor uw badkamer muren

Sommige mensen houden ervan om te werken met spray op structuren die vergelijkbaar zijn met de mix die is gevonden in joint compound zijn. Net zoals gips, zal deze spray mix eventuele onvolkomenheden in de muur te verbergen en geef uw muur een elegante uitstraling. De meest populaire nevel textuur is een VN-geaggregeerde wandafwerking die wordt geleverd als een droge mix die je dan moet mengen met water om het gewenste niveau van consistentie. Zodra u de spray gemengde, zul je het in een airless spuitmachine te laden. De meeste mensen zijn beter af huren van de veldspuit bij een bouwmarkt te vinden, in tegenstelling tot het kopen van een sproeier. Het mondstuk setting en de grootte van de spuittip zal het niveau van texturen, met inbegrip van zwaar, medium of fijn te definiëren. U kunt meng de spray in een emmer en giet het mengsel in de trechter op de machine. Als u ervoor kiest om te spuiten textuur uw badkamer muren, moet u vooraf de praktijk op een aantal restanten van de muur boord, zodat u de beste consistentie van de look die u probeert te bereiken kan bepalen. Nadat de spray is toegepast, kunt u een troffel nemen af ​​te breken of zelfs uit het oppervlak tot het niveau van textuur die je het liefst. Als algemene regel, de nattere uw spray, hoe meer de spray zal afvlakken – en hoe makkelijker het zal zijn om mee te werken. Het leuke is niet per se stoppen. Zodra u het oppervlak hebt neergehaald om de look die je wilt, en de muren zijn opgedroogd en het opzetten, kunt u elke kleur van de verf die je op gestructureerd oppervlak toe te passen. Zorg ervoor dat u prime en verzegelen van het oppervlak, waaronder in ieder spleten, voor het toevoegen van een finishing verflaag.

Ruwe wanden zijn de meest vergevingsgezinde van alle soorten wand, dat is waarom ze worden steeds immens populair bij doe-het-zelf types.