monteer je edc gereedschap go-bag

onderwerpen

Justin heeft jaren zowel doorgebracht als schrijver / redacteur en werken in de handel als een klusjesman, lijstenmaker en installateur van dakramen. Hij is nog steeds actief in zijn atelier, het maken van dingen uit andere dingen, zoals gloeiende whisky bars, geregenereerd Redwood tafels en een butler robot (WIP).

Als je net als ik, heb je in het huis van een vriend geweest en gevraagd, “zo lang als je hier bent, denk je dat je kunt kijken naar deze schakelaar dat is flikkeren?”, Of “… verliezen plint?” Of , “… ding met een gebroken doohickey? ‘Misschien zou niemand me uit te nodigen als dit niet het geval was, maar ik vind het niet erg. Ik krijg een aantal gratis eten en drinken en ik krijg om een ​​aantal problemen op te lossen doen. Daartoe heb ik een EDC (Every Day Cary) versie van mijn workshop opgeborgen onder de achterbank van mijn vrachtwagen.

drill Driver

Dit is een doe-basic die elke huiseigenaar (of huurder of appartement bewoner) zou moeten hebben.

Ze zijn licht van gewicht, veelzijdig en niet te duur. Deze heeft ook een vergoeding, dus het is klaar wanneer ik het nodig heb. Met een basisset van boren van 1/16-inch tot ½-inch en een assortiment van schroevendraaier bits en socket drivers kun je veel banen uit de weg te krijgen zonder te graven dieper in de zak.

3/8-inch Drive Ratchet

Deze combo tool van Ambachtsman MACH Serie bespaart een hoop ruimte in de go-bag vanwege zijn multi-functies.

Het is een ‘push’ draaien schroevendraaier, een ratelend schroevendraaier en natuurlijk een 3/8-inch schijf ratel. Het zwenkt ook ongewone hoeken te bereiken. Het kwam in een goed georganiseerde plastic geval, met sleuven voor alle metrische en imperiale sockets en een verscheidenheid van de bestuurder bits. Om het allemaal passen in de zak houd ik ze gewoon in aparte zip-top zakken.

Stubby schroevendraaiers

Als u niet wilt dat de ratel samen te stellen, en de boor bestuurder teveel pistool, deze kleine jongens zijn perfect. Attack switch platen zonder angst voor het splitsen van de plastic, aan te passen kleine set schroeven, het openen van een blik verf.

Tang

Ik draag zowel de slip gezamenlijke en groefverbinding (of water-pomp) tang omdat ze verschillende aangrijpingspunten en soms een is beter dan de andere.

De slip gewrichten zijn goed voor kleine bouten en moeren, de groef gewrichten zijn ontworpen voor sanitaire voorzieningen. Ofwel kan ook krimp, draaien en los te wrikken. En soms moet je gebruik maken van beide tegelijk aan één kant van iets stil te houden, terwijl je de andere draai.

Draadsnijders

Ja, ik weet dat deze zijn ook tang. Deze lange tang zijn afkomstig uit de elektrische familie in plaats van het sanitair familie.

Handig wanneer bedrading van een schakelaar of lamp ze kunnen ook porren, tweeze en hamer. Ik gebruik ze voor al die dingen, maar in mijn kit, meestal ze snijden draad, vandaar het label. Die hebben ook een kleine ingebouwde LED-licht te schijnen op uw werk, dat ik heb nog te breken.

Meetlint en potlood

Dit is een meetlint en een potlood. Ik gebruik ze voor het meten en voor het opschrijven van de resultaten. Niet erg sexy, maar dat is wat ze doen.

Duct Tape, ijzerdraad en WD-40

Als het beweegt en het mag niet, duct tape. Als het niet bewegen, maar het zou moeten, WD-40 is.

Ik heb niet maken dat, maar ik heb een paar dingen toe te voegen. Gebruik geen duct tape overal hoef je niet wilt dat het blijvend zijn. Het is niet ontworpen om te worden verwijderd. Dit is niet plakband. Artfully toegepast, ijzerdraad een oplossing voor allerlei problemen. Kan worden gewikkeld rond twee punten en vervolgens gedraaid naar elkaar toe te trekken.

Veiligheid

“Dit is gewoon een snelle baan. Ik zal niet eens tijd om mezelf pijn te doen. “Dat is als je jezelf pijn doen. Bescherm uw ogen en je handen. Het duurt alleen een extra seconde.

Ook

Je hebt misschien gemerkt dat er geen zaklamp of mes hier. Dat komt omdat die zijn niet in de zak. Ik heb meerdere zaklampen in de vrachtwagen en meerdere scherpe bladen werktuigen binnen handbereik te allen tijde. Ik ben ook geen auto jongen of een elektronica-vent, zodat mensen vraag me niet om die dingen te repareren. Uw EDC is een weerspiegeling van uw skillset, dus bouw je go-bag met dat in het achterhoofd.