het uitlijnen van een schotelantenne

Leren hoe je af te stemmen uw eigen schotelantenne kunt u geld besparen, omdat je niet hoeft te rekenen op de technici van uw lokale kabelmaatschappij te komen en het voor je doen. Door het afstemmen van de satellietschotel zelf kunt u een schotelantenne te gebruiken als goed, niet alleen degene die is aangesloten bij uw kabel provider. Dit proces kan worden geleerd in een mum van tijd en heb je televisie kijken met een heldere en scherpe foto in een mum van tijd. Hier is hoe

Stap 1 – Selecteer een locatie; Het eerste wat je wilt doen is het selecteren van een geschikte plek voor uw schotelantenne te monteren. Ideale locaties zijn degenen die vrij zijn van zijn of bevatten de minste hoeveelheid obstakels. Een obstakel is om het even wat op ooghoogte van de locatie, zoals bomen, huizen en telefoonpalen. Kijk voor een locatie die niet wordt geblokkeerd door een van deze dingen en selecteer een plek om het te monteren. Beste locaties voor een schotelantenne zijn ofwel een dak of op een balustrade; Stap 2 – Bevestig de montageplaat;.. Gebruik je boor en schroeven om de montageplaat te bevestigen op de geselecteerde locatie; Stap 3 – Bevestig de schotelantenne; Gebruik de aanwijzingen van de fabrikant naar de schotelantenne hechten aan de montagebeugel. Niet schroef de bouten helemaal in nog, zoals u gaat willen in staat zijn om zowel de draai- en kantel het gerecht op dit punt;. Stap 4 – Sluit kabels; Sluit de coaxiale kabel van LNBF uw satellietschotel, zodat deze loopt naar de ontvanger. Ga terug in uw huis en bevestig de satelliet-ontvanger op uw televisie en schakel beide apparaten op;. Stap 5 – Set Up Dish & Receiver; Steek de kaart die u ontvangen heeft met uw receiver en gebruik je de handleiding goed instellen van de schotel en de ontvanger. Daarbij vindt u een aantal gegevens ontvangen over de juiste locaties van uw schotel op basis van uw specifieke locatie. U moet noteren zowel de richting je moet richten en de aanbevolen hoogte niveau Stap 6 – Lijn de Dish;. Met behulp van een kompas geplaatst in het midden van de schotel, zet de schotel langzaam naar links of rechts totdat het is afgestemd op de juiste basis van de specificaties van de setup. Draai de bouten op dit moment. Met behulp van de hoogte nummer dat u tijdens de installatie ontvangen, tilt de schotel naar dat merk met behulp van de zwenkarm; Stap 7 – Zoek een signaal;. Met behulp van de signaalzoeker, houd hem naar het midden van de schotel naar de signaalsterkte te controleren. Langzaam aanpassen van de hoogte totdat u ontvangt een sterk signaal dat u tevreden bent. Gebruik uw helper om binnen te blijven en kijken naar de televisie om u te vertellen hoe de signaalsterkte ziet. Pas de bouten strak nu;. Stap 8 – Secure Kabels; Zorg ervoor dat de kabels zowel binnen als buiten veilig te stellen, als slechts een kleine beweging kan verloren of gedegradeerd kabel signalen veroorzaken. Zodra alles is op zijn plaats en uw signaal is sterk zorg ervoor dat alle kabels goed te beveiligen.