het toevoegen van een richel vent om uw dak

Stap 1-Verwijder Gordelroos

Stap 2-Make Hole

Stap 3-Install Vent

Managing Editor voor deze website, Laura groeide op in de home improvement industrie.

Een nokventilator is essentieel nokluchting. Nok openingen kan circulatie van frisse lucht in de zolder. De aanwezigheid van nok ventilatieopeningen nuttig is voor de verlenging van de levensduur van de dakbedekking en verhoogde balken, die de neiging hebben om te worden beschadigd door de interne warmte. Het toevoegen van een richel vent lijkt misschien ontmoedigend voor veel mensen, maar met een aantal elementaire richtlijnen en nuttige tips nok ventilatieopeningen kan worden geïnstalleerd zonder zorgen.

Afpellen de shingles van de kam kap van het dak met een platte bar, het opslaan van zoveel shingles mogelijk te maken voor later gebruik. Als de nok eindigt op een schoorsteen of een muur, is het raadzaam om ongeveer 10 inches van gordelroos vertrekken.

Met een krijtlijn, maak een 7/8-inch lange lijn, naar beneden uitstrekt van de ruiter. Gebruik een meetlint om de diepte van uw zaag in te stellen. Snijd de dakplaten met de cirkelzaag tot de rand van het dak-folie platen zichtbaar is.

Gebruik een mes om de shingles en tarpaper verwijderen. Langs de krijtlijn, zag weg aan beide zijden van het dak piek. Gebruik een beitel om het hout, dat hangt van de zaagsnede randen verbreken. Gebruik een koevoet om de folie die is gezaagd verwijderen.

Plaats de nieuwe nok ventilatieopeningen in de ruimte gecreëerd als gevolg van de verwijderde plaat. Met behulp van dakbedekking nagels, zet de nieuwe nok vent en vervang de oude gordelroos. Gebruik indien nodig nieuwe gordelroos.