het toevoegen van een marmeren tegelvloer

Het toevoegen van een marmeren tegelvloer in uw huis of kantoor is een grote investering. Met de juiste onderhoud, kunt u verzekerd zijn van fantastisch uitziende vloeren voor vele jaren.

Marble kan kraken tijdens het transport. Zodra uw zending aankomt, controleer dan de dozen grondig breuk. U kunt uw fabrikant van eventuele schade op de hoogte, en bespreek vervanging of terugbetaling.

Marmer is zwaar, en uw vloer moet stabiel en stevig genoeg om het gewicht te nemen. U kunt de stabiliteit van de vloer testen door stuiteren op de vloer en luisteren naar de trillingen. Als er te veel trillingen, uw vloer is niet stabiel genoeg. Om de stabiliteit toe te voegen, kun je een cement steunplaat te installeren op de top van uw vloer. Om een ​​cement steunplaat installeren, gelden mortel op de vloer, en uitvoeren van een troffel hoewel de mortel. Vervolgens leggen de cement board op de top, en toetreden tot de raad van bestuur aan de vloer met behulp van een boor en de bijgeleverde schroeven met het bestuur. Als alternatief kunt u uw vloer te versterken door het toevoegen van balken aan het plafond onder de vloer. De vloer moet vlak zijn. U kunt een vloer egaliseren verbinding te gebruiken om eventuele problemen op te lossen. Grondig schoon en droog de vloer voordat u de marmeren tegels.

Voor het installeren van de tegels, moet u lay-out van de tegels te beslissen of u eventuele wijzigingen in de lay-out nodig. Bepaal eerst het centrum van de kamer. Meet en markeer de centra van de vloer lengte-wijs en de breedte. Word lid van de centra, lengte-to-lengte en breedte-to-breedte. Het snijpunt is het centrum, waarrond u uw marmeren tegels kan leggen. Na het leggen van de tegels, maak de gewenste wijzigingen in de lay-out.

Plaats een tegel in het midden van de kamer. Gebruik een marker om de tegel gebied te schetsen. Breng dunne-set mortel in dit gebied, en plaats de tegel stevig op. Beginnen met het verspreiden mortel rond de rest van het gebied met een lijmkam. Plaats één tegel tegelijk, vanaf ongeveer het middelste kolom. Gebruik een spacer rond elke tegel die u op de mortel te plaatsen, zodat de lijnen tussen de tegels kijken nog uiteindelijk.

Meng de grout met water, een beetje op een moment. De mortel moet worden als een dik beslag. Meng slechts kleine hoeveelheden per keer, zoals grout snel verhardt. Begin bij een hoek, zodat u niet hoeft te lopen over nieuw gevoegde tegels. Gebruik een rubber grout vlotter in een hoek van 45 graden om de tegels grout, het vullen van de lijnen tussen hen. Gebruik een vochtige doek om het overtollige specie uit de tegel te vegen. Wees voorzichtig niet te laten elke druppel van het water, zoals het zal worden geabsorbeerd door de specie. Breng afdichtmiddel aan op de vloer na de mortel is uitgehard. U kunt verwijzen naar de gids van de specie fabrikant om uit te vinden hoe lang het zal duren voor de grout te genezen. Koop de kit aanbevolen voor uw tegel het type, en toe te passen met een spons. Houd de tegels droog voor enkele dagen na kit applicatie.