het aanbrengen van roestvrij staal toestel panelen

Stap 1 – Het vinden Appliance Panelen

Stap 2 – Vervanging van de afwasmachine Panels

Stap 3 – Werken aan de Koelkast

Stap 4 – Schoonmaken

Roestvrij staal apparaat s zijn alle woede, maar het is echt mogelijk om uw eigen apparaten kijken roestvrij staal door het gebruik van het apparaat panelen. Deze kunnen eenvoudig worden gemonteerd op de oppervlakken van uw apparatuur om ze te vernieuwen en ze kijken veel meer in de mode. Als uw keukenapparatuur nog steeds uitzien als ze zijn afkeur uit 1980 dan kunt u ze direct geven een veel meer moderne look zonder een fortuin. Roestvrij staal apparaat panelen zijn relatief goedkoop in vergelijking met het vervangen van al uw apparaten. Met de juiste gereedschappen en materialen beschikbaar moet je in staat zijn om roestvrij staal toestel panelen op elk apparaat in uw keuken op te lossen.

Beslis of u in staat bent om een ​​generieke frontpaneel gebruiken of dat je nodig hebt om een ​​speciaal op maat krijgen zal zijn. Als uw model van het apparaat is nog steeds dan wordt gemaakt kunt u in staat om een ​​vervangende deurpaneel krijgen in roestvrij staal.

Zo niet, dan moet je meten om te zien of er een standaard panel past. Je kon altijd praten met een plaatwerk bedrijf om een ​​snede om de juiste maat te krijgen. Bij het werken met bepaalde apparaten, zoals de koelkast je nodig hebt om op maat gemaakte panelen die wrap perfect rond de vorm van uw apparaat te gebruiken. Geef het wat gedachte om te beslissen of je kunt wegkomen met het gebruik van reguliere panelen.

Verwijder de 2 schroeven aan de onderzijde van de vaatwasser die het hoofdpaneel zijn plaats te houden. Zodra deze wordt verwijderd, moet het mogelijk zijn de trim en het paneel te verwijderen. Plaats nu gewoon de nieuwe roestvrij stalen paneel waar de oude ging en schroef het paneel terug op zijn plaats, zodat het niet kan bewegen.

Het bovenste deel van de deur kan worden losgeschroefd op dezelfde manier, zodra deze wordt verwijderd u vervangen door de roestvast stalen plaat.

Verwijder de sierlijst die de schroeven langs de koelkastdeur behandelt. Draai alle schroeven en het panel moet weg vrij gemakkelijk komen. Dit is gewoonlijk een speciaal ontworpen panel moet wikkelen rond de deur.

Vervang de oude paneel met hij nieuwe door ervoor te zorgen dat het in de groeven is gehouden. Gebruik een schroevendraaier om het paneel op zijn plaats vast te stellen. De magnetische bevestiging caps kan dan worden vervangen om de look compleet.

Roestvrij staal wordt heel gemakkelijk gemarkeerd en na montage moet het waarschijnlijk bedekt met honderden vingerafdrukken. Schoon deze vingerafdrukken uit met reinigingsmiddel voor roestvrij staal. Als u gebruik maakt van geborsteld roestvrij staal dan moet je altijd met de nerf om krassen te verminderen. Als je ooit krabben dan zal het een veel te nemen van het polijsten om het te krijgen zijn best op zoek opnieuw.